Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Tayland’daki 50 Uygur’un Türkiye’ye gitmelerine izin verilmesi için baskı yapıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşanan terör eylemlerine ilişkin HDP'yi eleştiren bir açıklamada bulundu.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.
İstanbul'da Suruç'ta meydana gelen bombalı saldırıyı bahane ederek kamu kurum ve kuruluşlarına saldıran eylemcilere karşı operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 51 kişi gözaltına
İtalya Başbakanı Matteo Renzi, İsrail'i boykot etmenin "yararsız ve aptalca" olduğunu savundu.
Saldırının meydana geldiği Suruç Belediyesine ait Amara Kültür Merkezi'ndeki güvenlik kameralarının yaklaşık 10 aydır çalışmadığı öğrenildi.
Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı bordo berelilerden oluşan birlikler Suriye sınırındaki Kilis'e geldi.
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Otogar ve Ora İstanbul AVM'nin geleceği hakkında bilgiler verdi.
Myanmar'da 2014 yılında yasaklanmasına rağmen yasa dışı tomrukçuluk yaptıkları gerekçesiyle tutuklanan 153 Çinliye müebbet hapis cezası verildi
İskenderun’da AK Parti ilçe binasının karşısındaki çöp konteynırında patlama oldu. Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da patlama sırasında parti binasında toplantıdaydı.
Cemaat’in yayın organı Zaman gazetesi yazarı Ahmet Uran Alkan, “İstikbâl TKP'nin!” başlıklı bir yazı kaleme alarak gelecek genel seçimde TKP’ye oy vereceğini açıkladı.
Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde meydana gelen saldırıyla ilgili “silahlanma” çağrısı yapan ve daha sonra çark ederek sözlerinin çarpıtıldığını söyleyen HDP Eş Genel Başkanı
Suruç'taki hain saldırıda hayatını kaybeden Alican Vural'ın babası HDP'ye isyan etti. Oğlunun Suruç'a gittiğinden haberi olmadığını söyleyen baba, HDP'lilerin cenazeyi propaganda aracı
Suruç'taki kanlı saldırı ile sarsılan Türkiye'de son 20 yılda 19 intihar saldırısı gerçekleştirildi. Canlı bomba eylemlerinin sonucunda sivil ve askerler olmak üzere toplamda 119 kişi h
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı, at eti satan restoran ve markaları açıkladı