Suruç'taki kanlı saldırı ile sarsılan Türkiye'de son 20 yılda 19 intihar saldırısı gerçekleştirildi. Canlı bomba eylemlerinin sonucunda sivil ve askerler olmak üzere toplamda 119 kişi h
Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı, at eti satan restoran ve markaları açıkladı
Suruç'taki saldırıya yönelik içerikler ve 'yasa dışı kitlesel eylem çağrılarına ilişkin paylaşımlar' nedeniyle Twitter'a getirilen erişimin engellenmesi kararı kaldırıldı.
IŞİD'inn Türkçe dergisi Konstantiniyye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı PKK ve HDP'ye destek olmakla suçlayarak IŞİD'i karşısına aldığını açıkladı
Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG ile eli kanlı Esad ordusu, Haseki ilinde DAEŞ’e karşı ortak hareket etmeye başladı. Rejim güçleri Kürtlere silah desteğinde bulunurken, ABD�
İsrail Dışişleri Direktörü Gold, "Ortak tehditler, iki ülkeyi yakınlaştırmak ve çaba harcamak zorunda bırakıyor" dedi.
ABD, Nusra Cephesi ve El Kaide bağlantılı olarak tanımladığı Horasan Grubu'nun lideri Muhsin el Fadli’yi hava kuvvetlerinin düzenlediği bir operasyonla öldürdüğünü açıkladı.
PKK, Iğdır yolunda yol keserek toplam 11 aracı ateşe verdi
Suruç bombacısının Adıyaman nüfusuna kayıtlı 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Şeyh Abdurrahman Alagöz olduğu yapılan DNA testi sonucunda kesinleştiği iddia edildi.
Almanya’nın Saarland eyaletinde İslam din dersi bir pilot uygulamayla ilköğretim müfredatına alındı.
Viranşehir'de Suriyeli sığınmacıların yaşadığı üç eve molotof kokteylli saldırı düzenlendi
Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ, IŞİD’e destek verildiği iddialarına sosyal medya üzerinden Bakanlar Kurulu kararını göstererek yanıtladı.
Eli kanlı terör örgütü DAEŞ katliamlar yaparken, PKK da saldırılarını sürdürüyor. Önceki gün bir askeri şehid eden, 2 askeri de yaralayan PKK militanları, dün de TIR’ları ateşe ve
Dünyanın en eski Kur'an-ı Kerim elyazmaları, İngiltere'deki Birmingham Üniversitesi'nde ortaya çıktı. Elyazmalarının 650'li yıllara ait olabileceği belirtildi.
Gazeteci Yazar Aslan Değirmenci Yeni Söz Gazetesi'nde kaleme aldığı yazısında CHP'nin kirli yüzünü analiz etti ve Gazetemiz Haber Müdürü Kenan Kıran’ın yaptığı haberlerin CHP’yi de