Darbe soruşturması kapsamında Gülen örgütünün jandarmadan sorumlu üst düzey ismi yakalandı. Öğretmen olduğu belirlenen şüphelinin itirafları ve istihbari bilgiler ile örgütün janda
Sınır güvenliği için geliştirilen milli sistem 2011'de tamamlanmasına rağmen, Hasan Palaz tarafından durduruldu ve İsrail yapımı MUGİ sistemi kullanıldı.
CHP Parti Meclisi bildirisinde Cumhuriyet gazetesine yönelik soruşturma ile HDP'li milletvekillerinin tutuklanması hakkında çağrı yapıldı.
FBI, yarınki seçimlerde ABD Başkanı olmak için yarışacak Demokrat Hillary Clinton'ın, Dışişleri Bakanlığı döneminde kişisel server'ını kullanarak attığı e-posta mesajlarında suç
ABD başkanlık yarışında nefesler tutuldu. Zenginlerin daha fazla vergi ödemesini savunan Clinton’a karşı Trump, verginin yüzde 15’e çekilmesini istiyor. NAFTA’yı fesh etmesi ve FED’e “
İfade vermeye gitmeyen HDP'lilere yönelik operasyonu bahane ederek Londra’da yürüyüş düzenleyen terör örgütü PKK sempatizanları, 2 Türk vatandaşını darbetti.
HDP'lilere ve Cumhuriyet'e yönelik soruşturmanın ardından 'hukukun üstünlüğü' söylemi üzerinden Türkiye'ye karşı tek ses olan Batı'ya, Cumhurbaşkanı'ndan sert tepki geldi: Söyledikle
Almanya’da, Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu personeline ait diplomatik plakalı aracın kundaklandığı bildirildi.
Diyarbakır'da HDP'nin süresiz eylem çağrısına vatandaştan cevap geldi.
Cumhuriyet’e operasyon ve HDP milletvekillerinin tutuklanması, Almanya ile Türkiye arasında gerilimi tırmandırdı.
HDP'ye yönelik operasyonları bahane eden PKK yandaşları, Avrupa'daki Türkiye vatandaşlarına ve resmi kurumlara saldırıyor.
Moody’s, S&P ve Fitch’in Türkiye’yle ilgili negatif kararlarını değerlendiren Prof Dr. Erdal Tanas Karagöl “IMF’ye borcumuz bitti, baskılar arttı” dedi. Darbe girişimi sonrasında Türki
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, HDP'ye yönelik operasyonların hukuk çerçevesinde yapıldığını söyledi. Bakan Zeybekçi, terörle mücadelede sonuna kadar gidileceğini kaydetti.
Suriye Devlet Başkanı Esed, Halep'te öldürülen çocuklarla ilgili öyle bir cevap verdi ki dünya kamuoyunda tepkilere neden oldu.
İstanbul Kadıköy'de aralarında HDP'li milletvekillerinin de bulunduğu bir grup gösterici, HDP milletvekillerinin tutuklanmasını protesto etti. Polis, basın açıklaması yapmak isteyen göste