96 yıl önce bugün Maraş'ı işgal eden Fransız ve Ermeni askerlerden üç kişi, Müslüman kadınların peçesini açmaya çalıştığı için Sütçü İmam tarafından vurulmuş, böylece Mar
TİKA Nur’ul Hamidiye Camisi ile tadilat ve donanım desteği sağlanan Osmanlı Kriket Kulübü’nün açılış töreni gerçekleşti.
Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle Türkiye’ye göç etmek zorunda kalan okul çağındaki 600 bin çocuktan 385 bini okul hayalini gerçekleştiremiyor.
Doğu ve Güneydoğu'da halk birkaç ay içerisinde güvenlik güçlerine PKK ile ilgili 55 bin ihbarda bulundu.
Eyüp'teki AK Parti seçim bürosuna gece saatlerinde düzenlenen molotofkokteylli ve ses bombalı saldırıda küçük çapta hasar meydana geldi.
Suriye'deki iç savaşa çözüm için 17 ülke Viyana'da toplandı. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ABD, Rusya ve İran'ın 'Esed'in akıbeti konusunda anlaşamadıklarını' açıkladı. Dışi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de konuşma yapacağı masada TRT mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu." dedi.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, Eylül'de İsviçre'ye yapılan toplam ihracat içerisinde altın gibi kıymetli madenlerlerin oranı ise yüzde 88'e ulaşıyor
Eyüp'teki AK Parti seçim bürosuna gece saatlerinde düzenlenen molotofkokteylli ve ses bombalı saldırıda küçük çapta hasar meydana geldi.
Bizler şeytanı hedefimize aldık, yenmek ya da yakalarsak öldürmek için. hal bu ki yaradan ne diyor. “sen benim Salih kullarıma erişemezsin.”
Romanya'nın başkenti Bükteş'te bir gece kulübünde patlama meydana geldi.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Radyo Televizyon Üst Kurulunun (RTÜK) belirlediği bazı yayın yasaklarının, bu gece yarısından itibaren başladığı bildirildi.
NATO bünyesinde oluşturulan ve Paris metrosundaki testleri geçen canlı bomba teşhis sisteminin bir benzerini, TÜBİTAK yapıyor.
Polise gelen saldırı ihbarı üzerine Cumhuriyet Gazetesi'nin Şişli'deki merkez binası önünde polis tarafından önlem alındı. Gazetenin bulunduğu İstiklal Sokak ile bağlantı yolları pol
1 Kasım'daki milletvekili genel seçiminde oyların geçerli sayılması için oy pusulasının üzerinde, 'evet' ya da 'tercih' mühründen başka bir işaret, yazı veya imza bulunmaması gerekiyor