Terör örgütü IŞİD'in Türkiye'deki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 10'u tutuklu 96 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması görüldü.
Başbakan Davutoğlu, ilgili bakanlarla birlikte, Artvin'den gelecek bir heyetle, Cerattepe bölgesindeki madencilik faaliyeti ve son günlerde meydana gelen olayları görüşecek
AİHM İtalya'yı 2003 yılında Milano'da İmam Usame Mustafa Hasan Nasr'ın kaçırılmasında insan hakları ihlallerinden suçlu bulundu
İsrail Savunma Bakanı, Gazze'de benzeri görülmemiş bir sessizliğin olduğunu iddia ederek, Hamas'ın tüneller kazdığını, savaş hazırlığı yaptığını, kendilerinin de buna karşı yen
Jens Stoltenberg, Türkiye'nin terör saldırılarının hedef olduğunu belirterek, hiçbir şey bu saldırıları meşrulaştırmaz dedi
Rusya ile yaşanan uçak krizinin ardından yeni pazar arayışlarına hız veren Türk iş adamları, gözünü Ukrayna ve İran hattına çevirdi.
Rusya, Himeymim hava üssünde Suriye'de çatışan tarafların uzlaşmasını sağlamak için koordinasyon merkezi oluşturulduğu açıkladı.
AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Mogherini, birliğin PKK'yı ‘terör örgütü’ olarak gördüğünü vurguladı. “AB Kürtler için ayrılıkçı bir ajandayı desteklemiyor, bu ister Türkiye'
İran, Suudi Arabistan ile Rusya'nın diğer üreticilerin de kendilerini takip etmeleri halinde petrol arzını Ocak seviyesinde tutma konusunda anlaşmaları hakkında "çok komik bir espri" ifadesi
İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde jandarma karakoluna roketatarlı saldırı düzenlendi. Olayda ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.
Ankara'da 29 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıda, DNA incelemesi sonucu açıklandı. Açıklamada canlı bombanın Abdulbaki Sömer olduğunun DNA incelemesiyle kesinleştiği belirtildi.
Suriye’nin Lazkiye şehrindeki Rus hava filosuna yeni katılan Rus casus uçağının Türkiye içinden istihbarat topladığı iddia edildi.
İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Suriye’de beş yıldır süren iç savaşta 370 binden fazla kişinin öldüğünü tahmin ettiklerini açıkladı.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani bugün Tahran'da ile bir araya geldi.İkili arasında gerçekleşen görüşmeler sonrası 11 anlaşma imzalandı.
HDP'ye göre Ankara saldırısını gerçekleştiren intihar bombacısının ailesine taziyeye giden Van milletvekili Tuğba Hezer bunu "tamamen yaşadığı çevre ile olan ilişkilerinden ve duygusa