Kayseri'de bir otobüsün içinin, kaçakçılık amacıyla özel olarak düzenlendiği tespit edildi.Otobüste yapılan aramada, 70 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada birlik beraberlik çağrısı yaptı.
Erdoğan'ın Mart ayı sonunda yapılması planana Amerikan gezisi öncesi, ABD yönetiminden, algı operasyonu izlenimi verecek bir haber sızdırılırken, neocon olarak anılan eski Türkiye büyü
İzmir'de PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 zanlıdan HDP İl Eş Başkanları Cavit Uğur ve Dilek Aykan ile il yöneticisi Hacay Yılmaz'ın da aralarında bulunduğ
Kuzey Kore'deki askeri hareketliliği uydular aracılığıyla takip eden ABD, Kuzey Kore'ye ait bir denizaltının hafta başında kaybolduğunu iddia etti.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Suriye hükümetinin sivillere yönelik yeni hava saldırılarını kınadı, Rusya'ya bu konuda nüfuzunu kullanma çağrısı yaptı. Bakanlık Sözcüsü Kirby, rejim
Yunanistan’ın Makedonya sınırındaki İdomeni kasabasında sınırı geçmek için bekleyen mültecilere gıda yardımı esnasında kargaşa çıktı. Mültecilerden biri gözünden yaralandı.
Hatay'da İskenderun, Payas, Defne, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri peş peşe istifa etti.
Ortaçağ’dan kalan ’tarihi kale’ olduğu ileri sürülen ve ’esrarengiz keşif’ denilen taşların adakta bulunulan yatır olduğu ortaya çıktı.
Botanikçiler, Mars toprağına ektikleri domates, fasülye ve turpları başarıyla yetiştirdi. Daha da önemlisi, Mars toprağı ile yetiştirilen sebzeler, yeryüzündeki toprakta yetişenler ile
Suudi Arabistan'da tamamlanan Kuzeyin Gök Gürültüsü - Ra'du'ş Şimal tatbikatı sonrası İslam Ordusu'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı.
Suudi Arabistan'da tamamlanan Kuzeyin Gök Gürültüsü - Ra'du'ş Şimal tatbikatı sonrası İslam Ordusu'nun ilk görüntüleri ortaya çıktı.
Amerika'da, kafasına aldığı mermi sebebiyle hastaneye kaldırılan ve doktorların kalbinin durduğunu söylediği 14 yaşındaki kız, mucizevi bir şekilde yaşama tutundu.
28 Şubat döneminde Almanya tarafından Türkiye'ye iade edilen Metin Kaplan, 12 yıldır cezaevinde tutulurken oğlu Fatip Kaplan, babasına yapılan hukuksuzluklar hakkında çarpıcı açıklamala
İslam davası şuuru ile hareket eden bir gençlik, fikri düşünceleri ehl-i sünnet üzere olan bir gençlik demektir.