Milli Görüş’ün duayen isimlerinden Osman Yumakoğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.
PKK propagandasından sınır dışı edilecek olan İtalyan kadın, Taksim saldırısının ardından “çok klas” diye paylaşımda bulundu.
Yemen'de bulunan 69 kişilik son Yahudi topluluğundan 19 kişi gizli bir operasyonla ülkeden çıkarılarak İsrail'e getirildi. Operasyonu İsrail'in göçlerle ilgili faaliyetleri yürüten Yahudi
Patrik Kiril, İncil’e aykırı hakların savunulmasını sapıklık olarak adlandırdı
Suriye Demokratik Meclisi Eş Başkanı Heysem Menna, dün Rumeylan’da ilan edilen federasyona karşı çıktı.
İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün (HRW) bugün yayınlanan raporunda Endonezya'da psikolojik rahatsızlığı olan 18 binden fazla hastanın zincire vurulmuş olarak yaşadığı açıklandı.
Diyarbakır'daki Nevruz alanında konuşan HDP'li Önder, "Çağrımıza cevap verilirse 1 hafta içinde barışı sağlarız. 8. gün olursa beni Diyarbakır meydanında çarmıha gerin" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında "Cumhurbaşkanı Erdoğan görev süresi bittiğinde, Türkiye'yi kan gölüne çevirmekten dolayı mahkemelerde hesap
Mülteci kadın ile biri kucağında olmak üzere toplam dört çocuğunun tatlıcı dükkanının vitrinine odaklanan bakışları yürek burktu.
Kara Harp Okulu Komutanlığı öğrencilerince sahnelenen "1915-Bir Hilal Uğruna" adlı gösteri büyük alkış topladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve MHP'nin birlikte hareket etmesi halinde yeni bir anayasanın yolunun açılabileceğini söyledi
PKK terör örgütünün Kandil'deki ele başlarından ve KCK Yürütme Konseyi üyesi Murat Karayılan, Dolmabahçe görüşmeleri çerçevesinde yeniden müzakerelere başlamak üzere hazır oldukla
HDP'li Baluken, "Çözüm zor değil. Sen, sokakları yasaklayacağına, İmralı'nın yolunu aç bir haftada çözüm gelişir." dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde, "5 Bin Köye 5 Bin Orman Eylem Planı ve Türkiye Çınar Yılı / 2016 Projesi ile Dünya Ormancılık, Su ve Meteoroloji Günlerini
Uzmanlar son günlerde herkesi etkisi altına alan tedirginlik ve korku duygusunun normalleşerek atlatılabileceğini belirtiyor.