Birleşmiş Milletler verilerine göre dünya genelinde kanser nedeniyle yılda 7,6 milyon kişi hayatını kaybediyor.
Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan, "Azerbaycan, modern silahlarının olduğunu son üç günde gösterdi." dedi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermeni güçlerinin ateşkese rağmen, yerleşim birimi yakınlarındaki mevzilere ateş açtığını açıkladı.
Abdullah Gül, “Türk-Rus ilişkilerinde ortaya çıkan sorunların vakit geçirilmeksizin giderilmesi gerekiyor" dedi.
Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, 'Bu kadar silahlı, cani, gaddar bir örgüt bir barış havarisiymiş gibi gösteriliyor dünya kamuoyunda.' dedi.
CHP'li Haluk Koç, CHP Grup Toplantısı'nda Kılıçdaroğlu'nun tartışma yaratan sözlerine de açıklık getirdi.
Irak ordusu Musul operasyonuna başladığından beri 70 DAEŞ militanını öldürdü ve 13 gaz bombası yüklü aracı imha etti.
Bulgaristan Başmüftülüğü, aralarında Osmanlı'dan miras 12 camiinin de bulunduğu, arsa ve dükkanlarla birlikte 28 vakıf mülkünün iadesi için hukuk mücadelesine devam ediyor. Vakıf eser
Whatsapp son güncellemesinde güvenliğe yönelik yeni bir özelliği devreye soktu. Artık mesajlarımızı üçüncü şahıslar okuyamayacak! Peki ama önceden mesajlarımızı başkaları okuyaya
Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Trabzon Dernekler Müdürlüğü ekipleri bugün Hüseyin Avni Aker Stadyumu’na kumar baskını yaptı.
Kamu Düzeni Müsteşarlığı'nın yaptığı araştırmada, Doğu ve Güneydoğu halkının devletten ilk beklentisi PKK'nın bitirilmesi.
Erdoğan'a ağır hakaret içeren şiiri Alman ZDF kanalında yayınlanan mizahçı Jan Böhmermann’ın üç yıl hapis cezası alabileceği konuşuluyor.
Panama Belgeleri’ne göre Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in ailesi adına vergi cennetlerinde pek çok paravan şirket bulunuyor..
Ailede huzurun anahtarı karşılıklı anlayıştır. Ben bilirim, ben yaparım, o anlamaz gibi düşünceler geçimsizliği beraberinde getirir. Kadın ve erkeğin birbirlerinin hoşlanıp, hoşlanm
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın MHP'ye yönelik "Çin malı, çakma milliyetçi parti" sözlerine MHP’den cevap gecikmedi. Yazılı açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı S