Fadime Özkan, Karaman'da yaşanan iğrenç hadise ile ilgili 5 mağdur çocuğun avukatı olan Cihat Gökdemir'le sapığın yargılandığı dava ile alâkalı bir röportaj gerçekleştirmiş.
Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, DAEŞ'in Kilis'e attığı roket mermilerini engellemek için çözümün silahlı İHA olacağını söyledi.
Eleman sıkıntısı çeken terör örgütü Suriye’de kontrolündeki bölgelerde “zorunlu askerlik” diyerek çocuk kaçırmaya başladı.
100 liralık verginin 22 lirası sosyal güvenliğe, 18 lirası ise eğitime aktarılıyor. 9.90 lira faiz ödemelerine giderken 10 liradan fazlası savunmaya harcanıyor
Türkiye'de de pek çok şubesi bulunan fast food zincirinin Birmingham'daki bir şubesinde kullanılan buzlarda dışkı kalıntıları ortaya çıktı.
Kilis'e pazar akşamı Suriye'nin IŞİD denetimindeki bölgesinden atılan ve bir kadının ölümüne neden olan roketatar mermisinin isabet etmesiyle yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti.
Anayasa Mahkemesi kuruluş yıldönümü törenlerine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmaması dikkat çekti
Daha önce ‘bir çeşit uçuşa yasak bölgenin’ oluşturulabileceğini söyleyen Almanya Başbakanı Merkel, bu kez de ‘insanların güvende olacağı’ bir bölge yaratılabileceğini, bunun klas
Uluslararası güçlerden kendilerine mektuplarla çağrı yapıldığını savunan KCK Başkanı Bayık, ABD ile direk görüştüklerini söyledi
Ermenistan’ı görenler bilir. Dünyanın en fakir, en çaresiz, en küçük ülkelerinden biridir. Ermenistan, ekonomik, askeri, sosyal ve siyasi pratiklerin hepsinde doğrudan Rusya mandasıdır ya
Ne demiştik geçen gün? Türkiye'nin meselesi dediğimiz ne varsa, aynı zamanda dünyanın da meselesi.
Suriye’deki çatışmalar uzun süredir Türkiye’yi doğrudan etkiliyor. Türkiye içinde ve uluslararası toplumda üzerinde çok fazla konuşulan mülteci meselesi bu etkilerden sadece birisi.
Tarihi yapan, yarınlara insanca bir dünya bırakan insanlar, bu dünyada yaşayan ama bu dünyayı yaşamayan insanlardır.
Bir süredir sol üzerine, münhasıran da İslami sol üzerine yazdığım yazılara gelen tepkiler bu konuda eksik kalmış bir iki noktayı daha tamamlamayı gerektiriyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Baş Danışmanı Şeref Malkoç, 28 Şubat süreci ile ilgili tüm delillerin devletin kayıtlarında olduğunu vurgulayarak “Savcılık bunları değerlendirip, iddian