Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, muhalefet partilerinin vaatlerini Yunanistan'daki Syriaz'ya benzetti.
Fildişinden yapılan binlerce ürün, ABD'de 15 milyon dolarlık e-ticaret hacmine ulaştı. Artan ticaret, fil sayısının kaçak avcılar nedeniyle giderek azalmasına neden oluyor.
BM bu yıl başından beri Akdeniz üzerinden Avrupa'ya geçmek isterken hayatını kaybeden göçmenlerin sayısının 1800 olduğunu açıkladı. 4 ayda 51 bin göçmense Avrupa'ya ulaşmayı başar
ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin dün vurduğu Halep'te ölenlerin sayısı 52'ye ulaştı.Ölenlerin 7'si çocuk.
Depremin vurduğu Nepal'de bulunan İHH ekipleri, bir yandan enkaz altında kalanları çıkarmaya çalışırken diğer yandan depremzedelere acil gıda, barınma ve hijyen paketi dağıtımına deva
7,9'luk depremin ardından yardımlar köylere ulaşamaya başladı. Ancak depremzedeler, yardım dağıtımının yavaşlığından şikayetçi.
İHH ekipleri, Nepal’in Bakhtamur kentinde depremin 5’inci gününde enkazın altından bir cesede ulaştı.
Toplantıda beş maddelik bir plan üzerinde anlaşmaya varan taraflar, Esed rejimi alaşağı edilmeden siyasi hiç bir çözüme ulaşılamayacağı vurgusu yaptı.
İsrail güçleri, Doğu Kudüs'te bazı caddeleri beton bloklarla ulaşıma kapattı
Rus hackerlerin geçen yıl ABD Başkanı Barack Obama’ya ait gizlilik içermeyen elektronik posta mesajlarına eriştiği ortaya çıktı.
7 Haziran seçimlerine Türkiye partisi olma iddiasıyla hazırlandığını öne süren HDP’liler, DHKP-C’lilerle birlik olup gay ve lezbiyenler eşliğinde, ellerine yüz binlerce Müslüman Kürt
İstanbul'da bugün gerçekleştirilecek olan 2015 Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle, saat 08:00'den yarış bitimine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak, ulaşım alternatif güzergahl
Avusturya Parlamentosu’nun 1915 olayları konusundaki deklarasyonu nedeniyle Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş geri çekildi. Türkiye'nin, çeşitli nedenlerle daha önce büyükelçi görevlend
Survivor gibi yarışma programlarının bireyler ve aile yapımız üzerindeki etkisi hakkında yazı kaleme alan Mustafa Toplu adlı okurumuz bunun yıkıcı etkisinin dehşet verici boyutlara ulaş
İran'ın iki savaş gemisi Aden Körfezi'ne ulaştı, ABD de iki gemiyle karşılık verdi. Tahran ticari güvenliği gerekçe gösterirken Washington Yemen'e silah sevkiyatı konusunda uyardı.