Hong Kong'daki metroda çıkan yangında 17 kişinin yaralandığı belirtildi. Yolcular metrodan tahliye edilirken, bölgeye terörle mücadele ekipleri sevk edildi.
DEAŞ’tan, YPG’nin öncülüğündeki SDG'ye saldırı: 40 ölü
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, bir tırın dorsesinde "Maddox" isimli narkotik detektör köpeğiyle yapılan aramada 153 kilogram eroin ele geçirildi. Piyasa değeri 15 milyon 366 bin lira ol
Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Taşyapan, "Bazı arkadaşlarımız hakkında bazı çalışmalar devam ettiği için uzaklaştırma işlemi yaptık. Bu geçici bir durum. Daha sonra onl
İngiltere'nin Norfolk şehrinde, bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, sahile vuran çantalardan 50 milyon sterlin değerinde 360 kilogram kokain ele geçirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Almanya’da “casusluk faaliyetleri" yürütmekle suçlanan imamları görevine son vererek geri çağırdı.
Kazakistan’da 16 Ocak tarihinde düşen Türk Kargo uçağını sigorta eden Kazak sigorta şirketi, 38 milyon dolar hasar bedelini ödemeyi kabul etti.
TSK, Rusya'nın El Bab açıklamasına "Rus uçağının vurduğu personelimiz 10 gündür aynı noktadaydı" cevabını verdi.
Kamu çalışanları; asker, polis, gazeteci, canlı yayın sunucusu, borsacı, pilot ve madencilik mesleklerini, Türkiye'nin en stresli mesleği olarak görüyor.
El Bab'da dün Rus savaş uçağının Türk askerlerinin bulunduğu binayı vurması sonucu 3 askerimizin şehit olması, 11 askerimizin de yaralanmasının ardından bugün Rusya'dan çok önemli bi
ABD'de yayınlanan The Nation dergisinin Ortadoğu muhabiri ve Pulitzer Ödüllü gazeteci Roy Gutman, terör örgütü PKK/PYD'nin Suriye'de savaş suçu işlediğini yazdı.
Afganistan'daki silahlı muhalif gruplardan Hizb-i İslami Partisi'nin lideri Gülbeddin Hikmetyar'ın üç hafta içinde ülkeye döneceği bildirildi
Macaristan'da sığınmacılar ülke sınırında inşa edilecek 200-300 kişilik konteynerlerde iltica başvurusunun sonuçlanmasını bekleyecek. Serbest dolaşımları engellenecek
El Bab'da çatışmalar sürerken bölgeden gelen bilgilere göre; TSK en büyük kaybı oluşturulan geçici karargahlara yapılan intihar saldırıları sonucu verdi.
Alttan alta yeni bir “tezgah”tan söz ediyorlar… Yetinmeyip, büyük bir “tehlike”nin yaklaştığını dillendiriyorlar… Üzerine bir de yeniden “ittifaklar” kurmak gerektiğini söylüyorlar