Fethullah Gülen Cemaati 1980’li yılların ortalarından itibaren askeri okullara sızmaya başladı. İlk olarak 1986 yılında fark edilen sızmalara karşı TSK önlem almaya çalıştı. Gelinen
Fethullah Gülen Cemaati 1980’li yılların ortalarından itibaren askeri okullara sızmaya başladı. İlk olarak 1986 yılında fark edilen sızmalara karşı TSK önlem almaya çalıştı. Gelinen
Azez ilçesinde aralarında kadın ve çocukların da olduğu yüzlerce kişi, Türkiye'deki darbe girişimine karşı gösteri düzenledi
Sahi, zaten bir sizin hayatınız gerçek değil mi? Belediyenin yol süpüren aracının karşısında kollarınızı açıp 'özgürlük duruşu' sergilediğinizde bir saniye bile endişe etmediniz
Başbakan Binali Yıldırım televizyonlara bağlanıp Türkiye'de olup bitenin adını darbe olarak koyduğunda Türkiye'de saatler 23:00'ı gösteriyordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alman Başbakan Merkel, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ın 'meydanlara sahip çıkın' çağrısına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.
Bakan Işık, envanterdeki uçak ve helikopterlerden kayıp olmadığını, sadece bir helikopterin Yunanistan'da olduğunu söyledi
Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin, Yunanistan'a kaçan 8 askerin kullandığı Dedeağaç'a iniş yapan helikopteri almak için havalimanına gittiği bildirildi.
Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, darbeci askeri helikopterleri etkisiz hale getirdi.
Amberin Zaman, Nice'teki saldırıdan sonra bir terör örgütüne tepki gösterirken bir başka terör örgütünün güzellemesini yaptı.
Safaks'ta askeri eğitim helikopteri düşmesi sonucu pilot ve yardımcısı öldü
Türk Silahlı Kuvvetleri'nde kullanılacak ağır nakliye helikopteri CH-47F Chinookların ilki Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildi.
"İsrail askerlerinin savaşta Yahudi olmayan kadınlara tecavüz edilebileceği" şeklindeki açıklamaları ile tepki çeken Haham Karim, İsrail ordusu hahambaşılığına aday gösterildi.
İslam İşbirliği Teşkilatı, Keşmir'de yapılan barışçıl gösterilerde sivillerin öldürülmesini kınadı