Suudi asıllı olup Türkiye’ye “Suriyeliyim” diyerek sığınma başvurusunda bulunan ve Sultanahmet’te kendini patlatan canlı bomba Nabil Fadli ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Bomb
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran ile Suudi Arabistan arasındaki krizle ilgili olarak, ABD'nin dostlarının yanında duracağını, fakat daha fazla diplomasinin işlediğini de görmek ist
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde PKK'lı militanlar tarafından düzenlenen saldırıda ilçe sakinleri yaşadıkları korku ve mağduriyeti anlatırken, teröre tepkisini dile getirdi.
Belçika’da kendisi müslüman olduktan sonra 1000 kişinin daha müslüman olmasına vesile olan kadın diğer müslümanları da buna teşvik ediyor.
Gazeteci Hüsnü Mahalli, Sultanahmet bombacısı Nabil Fadli’yle aynı aşiretten olduklarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, salı günü Sultanahmet'te canlı bomba saldırısının olduğu meydanı ziyaret edecek. Erdoğan ve Davutoğlu cuma namazını da Sultanahmet Camii
Times gazetesi, Sultanahmet'teki bombalı saldırıyı düzenleyen Nabil Fadli'nin annesinin Hristiyan olduğunu ve Fadli'nin 2014'te IŞİD'e katıldığını yazdı.
Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye'de gözaltına alınan Rus vatandaşlar hakkında basına bilgi verdi.
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Diyarbakır'daki PKK saldırısı üzerinden bildiri imzalayan akademisyenlere yüklendi.
Rusya'nın Suriye'de düzenlediği hava saldırılarında sivilleri hedef alması, daha önce Çeçenistan'da uyguladığı 'sivil seyreltme' taktiğini akla getiriyor.
Başbakan Ahmet Davutoğlu Büyükelçileri kabulünde konuşuyor.. Davutoğlu'nun gündeminde İstanbul ve Çınar saldırıları var..
Tacikistan'da sakat ve engelli çocuk doğumlarında gözlenen artış göz önünde bulundurularak akraba evliliklerine yasal engel getirildi
Özbekistan Cumhurbaşkanı Kerimov, orduya Orta Asya'daki karışıklıklara karşı teyakkuzda olma talimatı verdi
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Profesörü Şinasi Gündüz, İran devrim muhafızları komutanı Caferi'nin basına yansıyan son demecini değerlendirdi.
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sultanahmet saldırısıyla ilgili gözaltına alınanların sayısının 7'ye yükseldiğini açıkladı.