ABD'de seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveller'ın editörü K. Lagrave, "İstanbul'dan saklanmayın" adlı bir yazı yayınladı.
İsrail Adalet Bakanı Ayaled Shaked, 'Bağımsız Kürdistan'ın zamanı geldiğini ifade ederek, 'Tüm gücümüzle Kürt devletinin arkasındayız' dedi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: İl merkezlerinin taşınmasının güvenlikle doğrudan ilgisi yok.
Gürcistan Enerji Bakanı Kakha Kaladze, ülkesinin doğalgaz ihtiyacının arttığı bu dönemde İran'la görüşülmesi gerektiğini vurguladı.
Büyük bölümünde fiilen Taliban'ın hüküm sürdüğü Afganistan'da kadınlar, kendi haklarını savunmak için mücadele veriyor.
Pakistan'ın kuzeybatısındaki Hayberpaktunhuva eyaletinin Çaharsada kentinde, silahlı bir grup Baça Han Üniversitesi'nin kampüsüne saldırdı.
Pakistan'da en az 3 kişi Baça Han Üniversitesi'ni hedef aldı. Üniversite yerleşkesinden patlama ve silah sesleri yükseldi. Reuters'a göre 1 kişi öldü, en az 50 kişi de yaralandı.
Polis, Diyarbakır Çınar'da yapılan terör saldırısının ardından "Bahar erken geldi" tweeti atan Figen Yüksekdağ'ın sağ kolunu arıyor.
Mardin Nusaybin’de terör örgütü PKK tarafından kullanılmaya başlanan, uzaktan kontrolle görüntü kaydeden hava aracı droneların asker ve polisi taciz ettiği ortaya çıktı.
Pakistan, nükleer savaş başlığı taşıma kapasitesine sahip balistik füze denemesinde bulundu.
Rusya ile Türkiye arasında yaşanan kriz ve Moskova'nın Türklere vize uygulamaya başlaması, Rusya'da yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayısında ciddi düşüşe yol açtı.
Antalya'nın Kemer İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, saldırıda ölen 10 Almanın yakınlarına ömür boyu tatil için girişim başlattı.
Thalif Deen, Batılı ülkelerin Suudi Arabistan ve liderliğindeki koalisyonun yemen'deki sivil ölümlere silah pazarını korumak için seessiz kaldığını savunuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Obama ile telefonda görüştü. Obama, görüşmede İstanbul ve Diyarbakır'da meydana gelen saldırıları kınadıklarını belirterek, Erdoğan'a taziyeler
Sınır Tanımayan Doktorlar Örgütü, AB ve Avrupa ülkelerini, uyguladıkları politikalar ve caydırıcı önlemlerle sığınmacıların hayatlarını tehlikeye atmakla ve onları kaçakçıları