Yakında görev süresi sona erecek olan Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, bir dönem daha göreve devam etmek istemediğini söyledi.
Diyarbakır Valiliği, operasyonların devam ettiği Sur İlçesi'nde mahsur kalan ailelerin olduğu iddialara ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, bölgede sivil vatandaşların bulunması ve bu
Bulgaristan, Türkiye'nin Burgaz Başkonsolosluğu'nda çalışan bir diplomatı "istenmeyen adam" ilan etti.
Suriye'de Esed rejiminin Rusya'nın desteğiyle hastaneleri vurmasının 'kasıtlı' yapıldığı BM raporuyla belgelendi.
Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Şenol Gedik, silahlı saldırıya uğradı.
ÖSO'nun kontrolünde olan Marin köyüne saldırı başlatan terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD güçleri, muhalifler tarafından püskürtüldü.
Ankara'daki bombalı saldırıyı düzenleyen militanların kaldığı ev ortaya çıktı...
Altan Tan, Ankara bombacısının cenazesini kaldıran HDP'li vekilleri eleştirdi...
Son dönemlerde bölgede artan misyonerlik faaliyetleri dikkat çekerken Diyarbakırlılar, karşılaştıkları misyonerlerin özellikle üniversite kantinleri ve varoşlarda çalışmalar yaptıklar
Suudi Arabistan, Lübnan'a güvenlik konusunda yapılması planlanan 4 milyar dolarlık yardımı, İran'daki diplomatik temsilciliklerine yönelik saldırıları kınamaması nedeniyle iptal etti
Mısır'da devlet medyasında romanından cinsel içerikli bazı bölümler yayımlanan yazar Ahmed Naci, "moralinin bozulduğunu ve çarpıntısının tuttuğunu" söyleyen bir vatandaşın şikayeti
Hindistan'da kast sistemini protesto eden göstericilerin, ele geçirdikleri su kanalını sabote etmesi sonucu başkent Delhi'de 10 milyondan fazla kişi susuz kaldı.
Türkiye'de 2014-2015 döneminde nüfusun yüzde 3,45'i göç ederken en çok göç alan ve veren il İstanbul oldu
Lübnanlı siyasi analist Suudi Arabistan’ın Lübnan’a askeri yardımı kesmesinin Beyrut’un İran’ın askeri yardım teklifini kabul etmesi için büyük bir fırsat olarak değerlendirdi.
Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın ağabeyi Yıldıray Arınç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.