İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Beşşar Esed'i İran'a davet etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, krizi tırmandıran açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Putin, Türkiye'yi yeniden tehdit etti.
Rusya’da bir gazeteci, Ankara-Moskova krizinin Rusya’daki Türkiye vatandaşları için yarattığı sıkıntılara dikkat çekti.
Ruslara ait savaş uçakları,Halep'in kuzeyindeki iki beldede yerleşim alanları ve yardım taşıyan araçlara saldırdı, 25 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan Savunma Bakanı Kammenos, sınır ihlali yaptığı için düşürülen Su-24 uçağının Suriye hava sahasında vurulduğunu iddia etti.
Diyarbakır'da 2 polisi şehit ettikten sonra Baro Başkanı Tahir Elçi'nin bulunduğu sokağa giren terörist Uğur Yakışır'ın öldüğü belirlendi.
Uçak krizinin ardından, Rusya'ya yaş meyve sebze götüren bir geminin Bakanın bizzat takip ettiği bir operasyon ile rotası değiştirildi.
Suriye’deki çatışmalar Akdeniz’in doğusunu savaş gölüne çevirdi. Rusya, Türkiye’nin uçağını düşürmesinin ardından Akdeniz’deki gücünü daha da artırdı. Bu askeri yığınağa
Rusya Savunma Bakanlığı, Türkiye’nin IŞİD’le petrol ticareti yaptığını iddia ederken hem dünyayla dalga geçti hem de kendini komik duruma düşürdü. IŞİD bölgesinden Türkiye’ye pe
Rusya, elinden oyuncağı alınan çocuk gibi, 'gazı keseriz' dedi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Katar'da doğalgaz anlaşmasına imza attı. Türkiye'nin bu hamlesi karşısında pa
ABD Dışişleri Sözcüsü Mark Toner, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ABD ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.
İngiliz Parlamentosu'nda, uluslararası koalisyonun Suriye'de, IŞİD'e yönelik yürüttüğü hava operasyonlarına Birleşik Krallık'ın katılmasına izin veren tezkere 397'ye karşı 223 oyla k
Halep Türkiye sınırı arasında muhaliflerin kontrolünde olan stratejik koridorda Rusya, PYD ve DAEŞ’in eş zamanlı saldırıları arttı.
ABD yönetimi, Türkiye'nin DAEŞ'ten petrol aldığına ilişkin Rusya'nın iddiaları hakkında, DAEŞ'in petrolünün en büyük alıcısının Esed rejimi olduğunu gösteren çok sayıda kanıt b
Tahir Elçi'nin ölmeden önce verdiği röportajda PKK için "Halk savaşı diye ifade ettikleri durum, halka zarar verdi" dediği ortaya çıktı.