Guardian gazetesinin başyazısında Rusya'nın Türkiye'ye yönelik eleştirileri ve tehditlerinin ardında, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendi başarısızlıklarının üzerini örtme çabas�
Mısır'ın başkenti Kahire'deki bir restorana düzenlenen saldırıda en az 16 kişi hayatını kaybetti.
Ankara-Moskova hattında gerilen ilişkiler, doğalgaz ihtiyacında Rusya’ya bağımlı olan Türkiye’nin alternatif arayışlarını hızlandırdı.
ABD'nin Hollanda'ya, uluslararası koalisyonun Suriye'de IŞİD'e yönelik yürüttüğü hava operasyonlarına katılması yönünde resmi talepte bulunduğu bildirildi.
Şırnak'ta Cuma günü tatil edildi. Öte yandan, Rize, Van, Kastamonu, Bolu ve Siirt'in bazı ilçelerinde de okullar tatil edildi.
HDP'nin resmi Twitter hesabından yayınladığı 'Dünya Engelliler Günü' mesajı büyük tepki çekti.
Amerika'da düzenlenen bir etkinliğe katılan Koray Çalışkan, Türkiye'nin darbeler döneminde daha iyi olduğunu ima etti.
Mısır'da Temyiz Mahkemesi, İhvan lideri Bedii'nin 3 idam davasından birini iptal etti
IKBY Parlamentosu Enerji Komisyonu Başkanı Şerko Cevdet, Rusya'yı yalanladı ve "Rusya'nın uydudan çektiği görüntüler, Kürdistan bölgesinden Türkiye'deki Ceyhan Limanı'na petrol taşıya
Burger King, uzun süredir süregelen at eti söylentilerine açıklık getirdi. Burger King bazı ürünlerinde at eti kullandığını kabul eden açıklamada bulundu.
Rusya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini suçlamak için ortaya attığı iddiaları çürüten bir açıklama da Irak'tan geldi. Barzani yönetimi, Rus bakanın gösterdiği deliller arasında
IKBY Hükümeti Sözcüsü Dizayi, Rusya Savunma Bakanlığı'nın DAEŞ petrolünün Zaho-Silopi hattından Türkiye'ye geçtiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney'in Başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Beşşar Esed'i İran'a davet etti.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, krizi tırmandıran açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Putin, Türkiye'yi yeniden tehdit etti.