İspanya'nın, İslam ve Müslümanlarla yolunun kesiştiği uzun bir dönemi yok sayarak inşa ettiği tarih tasavvuruna ilişkin eleştiriler, ülkenin önde gelen entelektüelleri tarafından da di
Kemal Kılıçdaroğlu CHP grup toplantısında ODTÜ'nün Mescid krizini ele alarak olayın provokasyon olduğunu ifade etti.
Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin hayatını kaybettiği çatışmada mermi çekirdeğinde, Elçi’ye ait herhangi bir ize rastlanmadı.
Bir elinde annesinin çantası, diğer elinde kardeşinin biberonu... 9 yaşındaki Suriyeli kız çocuğu, İzmir'in Dikili ilçesinde, annesi, babası ve kardeşinden ayrı kaldı. Çünkü, ailesin
Başbakan Ahmet Davutoğlu Sırbistan Cumhurbaşkanı Tomislav Nikoliç ile birlikte heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.
Pakistan'ın Mardan kentinde düzenlenen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 18 kişinin hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı.
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Toner, Suriye'de muhalif gruplara yapılan saldırıların çözümü daha karmaşık hale getirdiğini belirtti.
İran, ABD Kongresi'nin, Tahran'ın Amerikan bankalarındaki 1,7 milyar dolarlık mal varlığına el koyma kararını "soygun" olarak nitelendirdi
Rusya uçak krizinin ardından ilk kez ülkeye Türk giyim markalarını almaya başladı. 10 Türk giyim markasını yaptırımların dışında bıraktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yurt içinde ve yurt dışında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3 bini aştığını söyledi. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Erdoğan, HDP'li yöne
Libya Uzlaşı Hükümeti Başbakanı Fayiz Sirac, Avrupa'da ilk ziyaret ettiği ülke olan İtalya'da Başbakan Matteo Renzi ile görüştü.
Uluslararası hacker grubu Anonymous Rus NTV kanalına konuştu, Türkiye'ye siber saldırılar yapacağı konusunda tehditlerde bulundu.
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, yılbaşı ve 31 Aralık Dünya Azerbaycanlıları Dayanışma Günü öncesinde 210 mahkumu affetti.
Şam’ın kuzeybatısındaki Madaya'da insanlık dramı yaşanıyor. Kasabada son 100 günde 7’si bebek 60 kişi açlıktan hayatını kaybetti.
Cizre ve Silopi’deki yoğun operasyonlarla köşeye sıkışan PKK’lı teröristler, karargaha çevirdikleri evlerden kaçmaya başladı. PKK’lı teröristlerin boşalttıkları evlere patlayıcı