İsrail askerlerinin Batı Şeria'da 'aracıyla çarparak bir askeri yaraladığı' iddiasıyla Filistinli bir kadını öldürdüğü bildirildi.
HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş Amerika'nın Washington Post gazetesine yaptığı açıklamada, 'yaz aylarında iç savaş çıkabilir' iddiasında bulundu.
ABD'li Orgeneral Gorenc, 1 numaralı tehdit olarak gördüğü Rusya'nın ABD'nin müttefikleriyle işbirliği yapabileceğini söyledi.
Erdoğan, Anayasayı açıklamalarıyla kendisinin değil, kararıyla Anayasa Mahkemesi'nin ihlal ettiğini savundu
Nusaybin'de Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile bitişiğindeki lojmanlara bombalı araç, roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi, iki polis hayatını kaybetti
ABD yönetiminin IŞİD'e para transferinde imkan verdiği iddia edilen 3 bankayla ilgili Türkiye'yi uyardığı öne sürüldü... Hürriyet gazetesinin eski Ankara Temsilcisi Metehan Demir, Wash
Eski Cumhuriyetçi Parti başkan adaylarından Mitt Romney, Donal Trump’ın, ‘sahtekar ve düzenbaz’ olduğunu söyledi.
BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura, ateşkes sürecinin kırılgan olduğunu belirterek, anlaşmaya genel olarak uyulduğunu fakat bazı bölgelerde çatışmaların devam ettiğini söyledi.
Kuzey Irak Kürdistan Bölgesi Yönetimi, Türkiye’ye uzanan petrol boru hattından sevkiyatın birkaç gün içinde yeniden başlayacağı bildirildi
Rusya’nın askeri istihbarat şefi Igor Sergun Ocak ayında gizli bir görev için gittiği Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta öldürüldü.
Bülent Arınç, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, dün Bilkent Üniversitesi'nde yaptığı konuşmanın şahısları değil, tutum ve tavırları hedef aldığını söyledi.
Türkiye'ye yerleşecek Ahıska Türklerinin ikinci kafilesi hareket etti
ABD Başkanı Barack Obama, Rusya`ya Ukrayna`da yaşanan çatışma ortamı nedeniyle uyguladığı yaptırımları 1 yıl uzattı.
‘Casusluk’ sanıkları Can Dündar ile Erdem Gül’ü gerekçe açıklamadan, iddianame okumadan ve anayasayı ihlal ederek jet hızıyla tahliye ettiren AYM, yıllardır sırada bekleyen 20 bin 311
Fransa İngiltere'nin Avrupa Birliğinden (AB) ayrılması durumunda Calais'teki sığınmacı kampının İngiltere'ye taşınabileceğini, Londra'daki finans kuruluşlarının ise ülkesine davet ed