Ankara'daki terör saldırısında 37 kişi hayatını kaybetti, PKK'nın gazetesinin sevinmemesi mümkün mü..
İngiliz Independent gazetesi dün akşam Ankara'da düzenlenen ve en az 34 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı manşetinden duyurdu.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınayarak, teröristlerin saldırısına uğrayan tüm Türk halkıyla birlikte yasta olduğunu belirtti.
Paralel tetikçi Emre Uslu, Ankara'da meydana gelen patlamanın ardından yine skandal bir tweete imza attı.
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Türk askerlerinin Suriye sınırının içinde konuşlanmaya başladığına dair kanıtlara sahip olduklarını iddia etti. Kürtlerin Suriye görüşmelerinde mas
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ, "Bir dokunulmazlık tartışması yapılacaksa, 550 milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırırsınız; kimler yolsuzluktan, rüşvetten, adi suçtan yargılan
Almanya'da Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine bağlı Rotthausen Yeni Cami'nin girişine domuz ayağı ve kulakları bırakıldı
Dikili'de spor salonuna ywerleştiren bir grup sığınmacı serbest bırakılmayınca battaniyeleri tutuşturup salonu ateşe vermek istedi
Karaman’daki bir ilkokulda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Muammer B.'nin, vakıf ve dernek evlerinde kursa gelen öğrencilere tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanması kentte ve sosyal med
Kuzey Koreli bilim insanı, ülkesinin, ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesini yerle bir edebilecek hidrojen bombası fırlatma kabiliyetine sahip olduğunu ileri sürdü.
Bazı insanlar sevinç, üzüntü, sevgi gibi duygulardan yoksundur. Ancak duygusuzluğun yarattığı sorunlar olduğu gibi ilginç avantajları da olabiliyor.
Evlilik programlarına yönelik Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’na (RTÜK) bu yılın 2,5 aylık döneminde vatandaşlardan gelen şikâyet sayısı, geçen yıla göre 3 kat arttı.
Eylem ve söylemleriyle sürekli mizah konusu olan Mısır Cumhurbaşkanı bu kez de bir başka gafa imza attı
Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de sığınmacı olarak bulunan mültecilerin ilerleyen yıllarda yer altı dünyasında önemli aktörler çıkaracağını iddia etti.
İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Suudi Arabistan’ın İran ekonomisinin belini kırmak için petrol fiyatlarını düşürdüğünü iddia etti.