Pakistan Hava Kuvvetleri Komutanı Aman, Suudi Arabistan Hava Kuvvetlerinin tüm eğitim hizmetlerini karşılamayı teklif etti.
Ülkedeki önemli bazı gazetelerin binası önünde toplanan bir grup Müslüman aktivist, "sessiz eylem"lerinde, son günlerde Müslüman ve Türk STK'lara yönelik suçlayıcı haberleri protesto e
Sosyal medya platformu Twitter, 2016'nın ilk çeyreğinde 79 milyon dolar zarar etti. Twitter'ın ilk çeyrek sonuçlarını açıklamasının ardından borsadaki hisselerinin değeri yüzde 13 düş
İsveç'te Yeşiller ve Çevre Partisi Gençlik Kolu Eş Başkanı Semanur Taşkın kendisini güvende hissetmediğini belirterek istifa etti.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türkiye’de ekonomik büyümenin bu yıl yüzde 3,4, gelecek yıl ise yüzde 3,6 seviyesinde gerçekleşmesini beklendiğini belirtti.
Artvin AK Parti İl Başkanlığı'na ait araca Trabzon Havalimanı otoparkında mermi isabet etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İran'ın Pakistan sınırında bir kontrol noktasına düzenlenen saldırıda 3 polis hayatını kaybetti.
İsveç’te polisine sığınmacıya darp ve hakaretten dolayı soruşturma başlatıldı.
İngiltere Başbakanı David Cameron, AB'nin İngiltere'nin taleplerini karşılayacağını, bu olmazsa ülkesinin AB dışında da başarılı olabileceğini belirtti.
Bursa Valiliği, Ulu Cami yanındaki patlamanın canlı bomba saldırısı olduğunu açıkladı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan mevzi ve sivil yerleşim birimlerine “misket bombası attı.
ABD'de tutuklanan işadamı Reza Zarrab, "ayakları zincirli" halde hakim karşısına çıktığı ilk duruşmada suçlamaları reddetti. 2. duruşma 16 Haziran'da yapılacak.
Bursa Ulu Camii önünde patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği, yedi kişinin de yaralandığı bildirildi.
Diyarbakır'da askeri zırhlı aracın çarptığı 55 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Olay yerinde toplanan kalabalık, askeri araca taş ve sopalarla saldırdı. Polis, kalabalığı plastik
İngiliz polisinin naklettiği suçlu, Atatürk Havalimanı'nda polisin elinden kaçmayı başardı...