Türk jetleri, Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava harekatı düzenledi.
Anadolu Partisi Kurucular Kurulu'nun, 'partinin siyasi faaliyetlerinin sonlandırılmasına' karar verdiği bildirildi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sabah saatlerinde PKK'lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu.
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Türkiye'nin Irak'ta bulunan askerleri konusunda; Türkiye ile Irak'ın konuyu kendi aralarında çözmeleri yönünde tavsiye kararı aldı.
Genel Başkan Tarhan başkanlığında toplanan kurucular kurulu, "partinin siyasi faaliyetlerine son verilmesi" kararı aldı.
Dünya çapında daha önce hiç olmadığı kadar çok sayıda mülteci olduğu saptandı. Birleşmiş Milletler'in tahminine göre savaş ve şiddetten kaçan 60 milyondan fazla insan bulunuyor.
ABD’nin Virginia eyaletinde, bir coğrafya öğretmenin derste öğrencilerinden kelime-i tevhidi Arapça olarak yazmalarını istemesinden sonra gelen tehditler nedeniyle çok sayıda okul kapatıld
Diyarbakır'da yol kesen teröristler, sivil polis aracına uzun namlulu silahlarla saldırdı. Olayda, 1 polis yaralandı
İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin normalleşmesi yönünde yapılan ön görüşmelerde basına yansıyan şartlara ilişkin, 'Ben bu şartların Türki
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, "Sivil toplum örgütlerimize, Diyarbakır'ın Sur ilçesi başta olmak üzere bölgedeki mağdur olan vatandaşlarımıza sahip çıkmak için ça
İtalya'nın Lombardiya bölgesindeki bir kasabanın girişine "Burası Batı kültürüne ve derin Hristiyan geleneklerine sahip bir kasabadır. Yerel kültür ve geleneklere saygı göstermeyenlerin
Nobel barış ödülüne layık görülen Tunus Ulusal Diyalog Dörtlüsü üyelerinden Abbasi’nin, Türkiye'ye yönelik suçlamaları Tunus'ta büyük tepkiyle karşılandı.
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için sürdürülen operasyonlarda bugün PKK'lıların roketatarlı
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, bugün Irak’ın şikayeti üzerine, Başika bölgesindeki Türk askerlerinin durumunu görüşecek.
Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari'ye çok sayıda zırhlı araç gönderildi.