Suriye'de siyasi çözüm arayışındaki uluslararası toplum Cenevre'de yine Kürtleri dahil etmeden görüşmeler yapacak. PYD Eş Başkanı Salih Müslim, bu durumun adaletsiz olduğunu vurguladı
Mısır Hava Kuvvetleri'ne bağlı birlikler, ortak askeri tatbikat için BAE'e gitti
İsmailiyye Mahkemesi, HAP eski Başkan Yardımcısı Aryan'ın da aralarında bulunuğu 16 darbe karşıtını 6 ay ila 2 yıl arasında değişen hapis cezasına çarptırdı
Tren istasyonu yakınında park eden polis aracına motosikletle bombalı saldırı düzenlendiğini açıkladı.
Afganistan'da Kabilin 180 Km doğusundaki Nangarhar'da meydana gelen intihar saldırısında ilk belirlemelere göre 12 kişi yaşamını yitirdi.
AK Parti, AB ile vize serbestisi kapsamında çıkarılması gereken yasaları muhalefetle paylaştı. Yasalaştırılması gereken düzenlemeler arasında "torba tasarı", siyasi etik, kolluk gözeti
Diyarbakır'da polis servis aracının geçişi sırasında otomobile yerleştirilen bombayı patlatan PKK'lının "Rezan Farkin" kod adlı Nezir Çiçek olduğu tespit edildi.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak gerçekleştireceği resmi ziyaret için Ankara'ya geldi.
Moğolistan'da arkeologlar 1500 yıl önce gömülen bir Türk kadına ait mezarı gün yüzüne çıkarıldı. Altay Dağları'nda kıyafetleri ve atıyla birlikte gömülü bulunan kadın mezarı, O
PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD, son dönemde ülkede kendisine karşı çıkan muhalif Kürt hareketlere yönelik tehdidin dozajını artırdı.
İİT zirvesine gelen davetliler tarafından kiralanan 500 civarı lüks araç araç Kuruçeşme'deki otoparka sığmadı
Sen varsın,sen kıymetlisin,çek kendini çek... Göster insanlığa, sende meşhur ol..!
3 asırlık Batıcılık maceramızın bize bulaştırdığı meş’um bir hastalık olarak;sinesinde büyüttüğü her büyük adamı harcamadan geri durmayan bir toplumun son ibretlik vesikalarınd
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde, Jirki aşireti lideri Tahir Adıyaman, PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırıda yaralandı.
Yüksekova'da PKK'lı teröristlere yönelik yapılan operasyonlarda ele geçen 'çivili' bombalar hainliğin boyutunu gözler önüne seriyor.