İstanbul Vezneciler'de bomba yüklü araçla gerçekleştirilen canlı bomba saldırısını PKK üstlendi.
AK Parti, PKK'lıların hendek ve barikatlarından temizlenen yerlerle “Gönül Köprüsü” kurmak için yeni bir çalışma başlattı.
2015 yılının ilk aylarında çözüm sürecinde yaşanan büyük sorunlara dair ilk ipuçları gelmeye başlamıştı. Ancak 7 Haziran seçimlerinden sonra Suriye sahasındaki gelişmelerin etkisiy
Eskişehir'de bir marketler zinciri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için ramazan dolayısıyla ''Askıda Sebze ve Meyve Kampanyası" başlattı.
Birleşmiş Milletler raporuyla son iki yılda Akdeniz’in ve Ege’nin derin sularında 10 bin mültecinin boğulduğu bilgisi verildi.
Fransa'nın DAEŞ'e karşı operasyon yürüten ağırlığını PKK/YPG'li teröristlerin oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri'ne destek vermek üzere Suriye'nin kuzeyine özel kuvvetler askeri
Erdoğan, Muhammed Ali'nin cenazesi için geldiği ABD'de eşi Emine Erdoğan ve beraberindeki heyetle Muhammed Ali müzesini ziyaret etti.
Avrupa Birliği, Ukrayna’nın AB ülkeleriyle vizesiz rejim için gereken bütün şartları yerine getirdiğini açıkladı.
İsviçre Hava Kuvvetleri'ne ait akrobasi ekibi Patrouille Suisse'nin iki uçağı, bugün Hollanda'da yaptığı eğitim uçuşu sırasında havada çarpıştı.
Lübnan Merkez Bankası'nın, ABD'nin Hizbullah'ın finansal hareketlerine yönelik yaptırım kararlarıyla uyumlu olarak Hizbullah'la bağlantılı 100 banka hesabını kapattığı bildirildi.
Anadolu Ajansı, iki 'görüş' bir 'analiz' haber ile Arap ülkelerinde İran algısının gerek hükümetler gerekse halklar nezinde nasıl dönüştüğü başlıca nedenleri ve muhtemel sonuçlar�
Meclis'in önümüzdeki aylardaki çalışma takvimi netleşti. Takvim'de şimdilik, Meclis tatile girmeden sevk edilmesi beklenen AK Parti'nin Yeni Anayasa çalışması yok. Gündemdeki diğer tasar
Mardin Midyat'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı araçla düzenlenen intihar saldırısını terör örgütü PKK üstlendi.
Patlayıcı yapımında da kullanılan nitratlı gübrenin satışı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geçici olarak durduruldu
Fransız özel kuvvetlerin Suriye'nin kuzeyine girdiği belirtiliyor