İngiltere'de yayınlanan haftalık Economist dergisi İstanbul'un havayolu taşımacılığında iki yıl içinde dünya liderliğine yükseleceğini yazdı.
Gelecek yıl hacca gitmek için ilk defa kayıt yaptıracaklar, işlemlerini 28 Aralık-6 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirecek
İran Devrim Muhafızları Komutanı Caferi, Halep'in İran için ileri uç cephe olduğunu, "bölge ve dünyaya" devrim ihracının ülke için büyük bir kazanç olduğunu savundu.
Trump, Twitter hesabından yaptığı açıklamada BM'yi eleştirdi.
Şırnak Cizre’de etkisiz hale getirilen “Mamo” kod adlı PKK’lı teröristi FET֒cü Tuğgeneral Ali Osman Gürcan’ın kurtardığı ortaya belirlendi.
Katar Ligi'nde oynanan bir mücadelede, annesine küfrettiği gerekçesiyle rakip oyuncuya saldıran futbolcuyu sahaya giren babası sakinleştirdi.
Yedioth Ahronoth gazetesinde yer alan habere göre Liberman, "Belki de bu, Fransa'daki Yahudilere 'burası sizin yurdunuz değil, toprağınız değil, Fransa'yı terk edin ve İsrail'e gelin' demenin
Moğolistan'da hava kirliliğinden 5 yaşından küçük çocuk ölümlerinin artması halk tarafından protesto edildi
Askeri bir törende komutanlarına dövüş sanatları şovu yapan özel kuvvetler mensubu askerler vazoları kıramadı.
Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'dan canlı yayınla bağlandığı açılışı Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirdi.
Almanya’da Berlin’deki tır saldırısının ardından terörle mücadelede vites yükseltildi. Yeni güvenlik paketinde Türk vatandaşları da hedef olarak belirlendi. Berlin'de gerçekleştirilen
İnternette yayımlanan bir haber, İsrail ile Pakistan'ı sosyal medyada karşı karşıya getirdi.
DEAŞ'ın Musul, Suriye ve Libya'da üst üste gelen operasyonlarla sahada zemin kaybettiği ancak terör saldırılarıyla etkisini arttıracağı vurgulanıyor.
Can Dündar'ın da dahil olduğu bir ihanet şebekesi Türkiye'ye karşı sosyal medyada bir iftira kampanyası başlattı. Gerçeği ise savunma ve güvenlik uzmanı Tuncer Bahçivan, iftara cevap ve
Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'dan kaçmaya çalışan en az 30 sivil, dün DEAŞ terör örgütünün mayın ve el yapımı patlayıcılarla düzenlediği saldırıda hayatını kaybetti.