Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya, Türkiye'de erken yaşta evlilikleri sona erdirmeleri gerektiğini belirterek, "Önce Türkiye ortalamasını düşüreceğiz sonra sıfırlayacağız. Bu eği
Türk Kızılayı Genel Başkanı Kınık, Suriye'nin İdlib kentinde incelemelerde bulundu. Kınık, "Yaptığımız temel çalışma öncelikle içerideki insani yardım akışının devam etmesi i�
Kuzey Irak'ın Erbil kentinde, Irak Parlamento Başkanı Selim Cuburi'yi kabul eden Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, yeni bir açıklama yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaşamadığını açıklayan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, Türkiye'ye mesaj yolladı.
Hamas, uzlaşı hükümetinin kurulması ile İsrail’in ambargosunu kırmayı, Gazze halkı nezdinde itibarını yeniden kazanmayı ve Tel-Aviv yönetimine bölgesel aktörler üzerinden baskı oluş
Mekke'deki Ümmül Kura Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmed Abdulrezzak El Kubeysi, hayatını kaybetti.
'Chateaubriand'ın Endülüs'le ilgili eski bir risalesini okurken fark edecektim. Reconquista sırasında Endülüs Müslümanları kılıçtan geçirilirken, kabristanlar da bundan payını almışt
Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne ilişkin açıklama yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Kadir Topbaş’ın istifası ve ardından Ankara’da gündeme gelen Melih Gökçek’in istifası, Türkiye’de gözleri bir anda yerel yönetimlere çevirdi. Ye
İddialara göre Barzani yönetimi, Sünni milletvekilleri ve Sünni aşiret liderlerine “federal bölge” kurma çağrıları yapıyor.
ABD yönetimi, Sudan'a 20 yıldır uyguladığı ekonomik yaptırımları kaldırdığını açıkladı.
İran'ın genelindeki cuma hutbelerinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referanduma yönelik kınama mesajları verildi.
İran'ın genelindeki cuma hutbelerinde, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) gayrimeşru referanduma yönelik kınama mesajları verildi.
Rus vekil Anton Morozov, Pyongyang yönetiminin ABD'nin batı kıyılarını vurabilecek bir füzeyi test etmeye hazırlandığını iddia etti.
Ankara Valiliğince, Yeni Asya gazetesi tarafından pazar günü Kocatepe Camisi'nde düzenlenmesi planlanan etkinliğe katılacaklara yönelik provokasyon ihtimali üzerine yasaklandığı bildirildi