Rusya ve ABD'nin anlaştığı Suriye ateşkesi bu gece yarısı yürürlüğe girecek. Ancak saatler kala çatışma haberleri geldi. Türkmenlerin Sultan Murat Tugayı, Azez'in güneyinde YPG'ye sal
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri terörün her türlüsü ile kararlılıkla mücadeleye devam edecek" dedi.
Turan Ordusu Azerbaycan ekibi Hocalı katliamının yıl dönümünde Ermenistan’ın ulusal basın ve resmi sitelerini hedef aldı.
İngiltere Başbakanı David Cameron, ülkesinin Avrupa Birliği'nde kalması için yürüttüğü kampanya çerçevesinde bugün Kuzey İrlanda'yı ziyaret ediyor.
Adalet Bakanı Bozdağ, 1982 Anayasası çöpe atılamazsa Türkiye'nin üzerindeki darbe tehdidinin ortadan kalkmayacağını belirtti.
Çin, Doğu Türkistan’ın kendilerine yönelik ‘terör’ tehdidi oluşturduğunu iddiasıyla yeni bir kanun yürürlüğe koydu.
Asya turu kapsamında Kazakistan'a giden Mısır'ın darbe ile gelen cumhurbaşkanı Sisi ekonomik ve terörle mücadele anlaşmaları yaptı
Suriye’de dün gece yarısından itibaren devreye giren ateşkesi Türkiye yakından takip ediyor.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, sosyal medya ve siber ortam için anayasa niteliğinde yazılı metinler oluşturacaklarını belirtti.
"Yeni Tip Denizaltı Projesi ilki Piri Reis Denizaltısının kaynağı 8 Ekim 2015'de yapıldı, 62 ay sonra donanmaya teslim edilecek.
TBMM’deki bütçe görüşmelerinde konuşan Başbakan Davutoğlu, muhalefete, "Külliyeyi tartışmaktansa 2019 seçimlerine iyi hazırlanın. Bu sefer cesaret gösterin, kendinize güvenin, meydana
Türkiye'nin bu yıl doğalgaz tüketiminin 49 milyar 562 milyon 579 bin metreküp olacağı tahmin edildi.
Avrupa Birliği’nin Göçten Sorumlu Komiseri Dimitris Avramopulos, 7 Mart'ta Türkiye ile yapılacak mülteci zirvesinin önemine dikkat çekti.
ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM) öncülüğünde IŞİD ile mücadele kapsamında oluşturulan Doğal Kararlılık Operasyonları Ortak Görev Gücü Sözcüsü Christopher Garver, "Biz Demokratik
BM Suriye Özel Temsilcisi Staffan de Mistura, çatışmaların durması ve yardımların ulaştırılması kararına bağlı kalınırsa Suriye müzakerelerine 7 Mart'ta devam edileceğini bildirdi.