Suriye'de önceki gün düzenlene Şah Fırat Operasyonu'yla boşaltılan Süleyman Şah Türbesi'yle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. TSK'nın Kobani'den geçerek operasyonu bölgesine git
Suudi Arabistan'da siyasi suçlardan yargılanan 4 kişiye idam cezası verildi.
Suriye'nin güneyindeki Deraa ve Kuneytra'da Ahrar'uş Şam ve Nusret Cephesi de dahil rejim güçlerine karşı savaşan 8 muhalif grubu 'Tek Bayrak' adı altında ortak operasyon odası kurdu.
Yemen'de Şii Husilerin ev hapsinden kurtularak Aden'e giden Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi, bazı kentlerin valileriyle bir araya geldi.
İtalya'nın Milano kentinde elinde Kur'an-ı Kerim'le gezen Müslüman öğrenciye yapılan hakaretler, Batı'daki İslam düşmanlığını da ortaya koydu.
Gazze'de binlerce aile dışarıdan gelen yardımlarla hayatını sürdürüyor.
Suriye Türkmenleri Meclisi Başkanı Abdurrahman Mustafa, Şah Fırat Operasyonu'nun Türkiye'nin stratejik bir kararı olduğunu söyleyerek, "Biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti her daim Türkmenler
Suriye topraklarına düzenlenen bir operasyonla üçüncü defa kabrinden çıkarılan Süleyman Şah'ın naaşı, önümüzdeki günlerde başka bir yere nakledilecek. Peki Süleyman Şah kabrinden
Suriyeli muhaliflerin lideri Halid Hoca, Süleyman Şah Türbesi'nin nakliyle ilgili operasyonda Türk hükümeti tarafından bilgilendirildiklerini söyledi.
Türkiye’nin operasyonla boşalttığı Süleyman Şah Türbesi’nin çevresinde IŞİD ve PYD arasındaki çatışmalar şiddetlendi.
Suriye rejimi, Türk ordusunun Süleyman Şah'taki emanetlerin alınması ve askerlerin getirilmesi için gerçekleştirdiği operasyon için 'apaçık bir saldırı' ifadesini kullandı.
TSK gece yarısı Süleyman Şah Saygı Karakolu'na operasyon düzenledi. Sabaha karşı yapılan operasyon, TRT1'de ekrana gelen Diriliş'teki Süleyman Şah sahnesini akıllara getirdi.
Irak'taki Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin 'peşmergeleri öldürmesi durumunda IŞİD'in ağır bedel ödeyeceği' açıklamasının ardından örgüt peşmergelerin yer aldığı yeni bir
Van’ın Çatak ilçesinde devriye gezen karakol komutanı, öğrencilerin okullarına üşüyerek gelip gittiklerini görmesi üzerine başlattığı kampanyayla 493 öğrenciyi giydirdi. Karakol Kom
Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yapılan operasyon sırasında şehit olan askerin Başçavuş Halit Avcı olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehidin babası Mustafa Avcı'yı aradığı bildi