Son zamanlarda hükümete ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a muhalif paylaşımlarda bulunan AKP'li Hüseyin Çelik, Ankara katliamı sonrasında da İçişleri Bakanlığı'na eleştirilerde bulundu, "Kus
"Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza atan ve gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 akademisyen tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Destek için İstanbul Adale
Gözaltındaki akademisyenlere destek için İstanbul Adliyesi'ne giden İngiliz akademisyen Chris Stephenson, bildiri dağıtırken gözaltına alındı.
Pazar günü Ankara'nın en kalabalık alanlarından Kızılay'da 37 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırı sonrası meydan trafiğe açıldı. Sabah saatlerinde işe gidenlerin oluşturdu
Lübnanlı Şii muhalif gazeteci Emin, Hizbullahın yüzlerce savaşçısının Suriyeden çekildiğini söyledi.
ABD'li bir ajansa röportaj veren Barzani, Suriye'nin birleşmesinin artık çok zor olduğunu ve eninde sonunda bir Kürt devleti kurulacağını açıkladı.
Rusya, sürpriz bir kararla beş buçuk ay önce başlattığı Suriyedeki askeri operasyonuna, yine sürpriz bir kararla kısmen son veriyor ve birliklerini ülkeden çekmeye başlıyor.
Putin'in Suriye'den askerlerini çekme talimatı Rus medyasında 90'lı yıllar da Afganistan'dan geri çekilen Sovyetleri hatırlattı. Medya Esad'ın sonunun da Necibullah'ın sonu gibi olacağını
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri ili Şemdinli ilçesi kırsalında bir tankımızın mevzilenmesi esnasında meydana gelen kaza sonucunda içerisinde bulunan bir silah arkadaşımız şehit olm
Son 5 ayda 3 bombalı saldırının gerçekleştiği Ankaranın Emniyet Müdürlüğüne Van Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan atandı.
Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrası, İngiliz gazetelerinde 'Türkiye istikrarsızlaşıyor' başlıklı haberler yer buldu.
İnsanoğlu sonlu olan dünyadan sonsuz olan ebediyete giderken inişli çıkışlı patikalardan geçer. Yol boyunca karşısına çıkan en büyük engel ise modern psikolojinin dürtü dediği nefs
Diyarbakırın Sur İlçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonların sona ermesinin ardından güvenlik önlemleri artırıldı.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde Suriye sınırını yasa dışı yollarla geçen PYD/PKK üyesi 10 kişi kovalamaca sonucu yakalandı.
Rusya'nın Suriye'den askerlerini çekmesi dünya gündemine son dakika olarak düştü.