Ermenistan tarafının cephe hattının Ağdam mevkinde ateş açması sonucu bir Azerbaycan asker hayatını kaybetti.
Son bir buçuk yıldır peş peşe saldırıların hedefi olan Fransa'da Cumhurbaşkanı Hollande ilk kez "İslâmcı terör" ifadesini kullandı. Nice'teki saldırıların ardından Fransız halkına
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da 84 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısını sonrası açıklama yaptı.
Fransa, 7 Ocak 2015'ten bu yana birçok saldırının hedefi oldu. Son dönemde Avrupa'da en fazla saldırı bu ülkede gerçekleşti. Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazaneuve'ün “Teröristlerle
Fransa'nın Nice şehrinde meydana gelen terör saldırısı sonucu taksiciler taksimetrelerini kapatarak insanları güvenli bölgeye taşıdı.
Türkiyede yaşanan terör saldırılarında ülkeyi terör devleti gibi göstermek için en kanlı en, vahşi resimleri servis eden haber siteleri, Fransa'nın Nice kentinde yaşanan terör saldırı
ABD Dışişleri Bakanı Kerry, İngiltere'nin yeni Dışişleri Bakanı Johnson'ı telefonla arayarak tebrik etti
Etiyopya Dışişleri Bakanı Tedros Adhanom, ülkesi ile Türkiye arasındaki ilişkilerde son dönemde büyük bir atılım gerçekleştirildiğini belirtti.
Safaks'ta askeri eğitim helikopteri düşmesi sonucu pilot ve yardımcısı öldü
Atatürk Havalimanı'nda hareket halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Yangın sonucu otomobilin LPG tüpü patlarken, hurdaya dönene araçtaki iki kişi yara almadan kurtuldu.
Türkiye-İngiltere arasındaki 'tartışmalı isim' Boris Johnson'ın İngiltere Dışişleri Bakanlığı'na atanmasına Ankara'dan ilk yorum geldi.
KPSS lisans (genel kültür-genel yetenek, eğitim bilimleri), KPSS lisans (alan bilgisi) sınav sonuçları açıklandı
2007'den beri kapalı olan ve sadece şahısların geçişi için kullanılan Beyt Hanun Sınır Kapısı'nın 9 yıl sonra araçlara açılmasıyla, bugün 100'den fazla kamyon ve otobüsün bölgeye
İngiltere'de Dışişleri Bakanlığı görevine atanan Boris Johnson, Londra Belediye Başkanlığı döneminde PKK'ya sempati duyduğunu belirtmiş.
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 'Suriyelilere TOKİ'den ücretsiz ev imkanı sağlanacak mı?' sorusuna 'Ücretsiz konut diye bir uygulama söz konusu değil' dedi.