Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı İsmail Heniye, Mısır ile Katar arasındaki uzlaşıyı desteklediklerini söyledi, “Biz, Arapların birbirleri arasında uzlaşmasından yanayız” dedi.
Elektrik, gaz ve suda son ödeme tarihleri 31 Aralık'a getirilerek, vatandaş zora sokuluyor. Firmalar, faiz kazancı için zemin hazırlıyor.
Taliban, Afganistan'da koalisyon güçlerinin muharebe görevinin sona ermesinden bir gün sonra yaptığı açıklamada ABD ve müttefiklerinin 'yenildiğini' belirtti.
Mısır’da darbe rejiminin lideri Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi, "Mısır halkının, Müslüman Kardeşler Teşkilatı üyelerinin yeniden milletvekili seçilmesine müsaade etmeyeceğini" söyle
Suikast girişiminde bulunduğu Papa 2. Jean Paul'ün Vatikan'daki mezarını ziyaret ettikten sonra İtalya'ya vizesiz girdiği için gözaltına alınıp sınır dışı edilen Mehmet Ali Ağca Tür
Siyaset Bilimci Burhanettin Duran'a göre Cemaatin en büyük sorunu yerlilikten uzaklaşması. Hareket'in kendisinde gördüğü 'haklılık' duygusunun 'yanlış'larla yüzleşmesini engelleyebilece
Başbuğ: Tutuklanacağımı biliyordum Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, internet andıcı soruşturmasında tutuklanacağını 9 gün önce "özel bir yerden" öğrendiğini açıkladı.
İstanbul Çekmeköy’de okul dönüşü evinin bulunduğu sokakta yürürken kaybolan 16 yaşındaki lise öğrencisi Ant Sekban bulundu. Anta Sekban, "Hiç korkmadım, bana iyi baktılar" dedi.
Borisov, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, “Bulgaristan’da Türklere yapılan baskılar cezasız kaldı. Türklere yapılan zulümler için kimse hesap sormadı. Geç de olsa adalet aran
Yrd. Doç. Dr. Ersen Aloğlu, öğrencilerine söz konusu sözleri söylediğini doğruladı ve başörtüsü düşmanlığını “dürüstlük” olarak yorumladı.
İtalya'nın Ravenna Limanı açıklarında, Belize bandıralı gemiyle çarpıştıktan sonra batan Türk yük gemisinin kurtarılan mürettebatından İbrahim Ethem Kibar, "2 saat boyunca soğuk dal
Denizli'de, maddi hasarlı kaza sonrası yoldan geçen araçlardan yardım isteyen sürücü, kamyonetin çarpması sonucu öldü.
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Ebola virüsünden etkilenen üç Batı Afrika ülkesinde salgından ölenlerin sayısının 8 bine yaklaştığını, vaka sayısının da 20 bini aştığını aç�
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türk-İş ziyareti sonrası konuştu.
Suikast girişiminde bulunduğu Papa 2. Jean Paul'ün Vatikan'daki mezarını ziyaret ettikten sonra İtalya'ya vizesiz girdiği için gözaltına alınan Mehmet Ali Ağca sınır dışı edilecek.