Belarus Milli Bilimler Akademisi, Türkiye ile bilimsel ve teknik işbirliğinin artırılmasını gerektiğini söyledi
Kudüs’ü işgal eden, Filistin’de Siyonist sömürge yönetimi kuran bir yapı Türkiye’nin ya da bölgedeki ülkelerin dostu olamaz.
Yani dininizi ciddiye alıyorsanız önünüze sürülen her fikri yapıyı öyle hemencecik kabul etmeyin, sonra dininizin elinizde kalmadığını görme bahtsızlığına uğrayabilirsiniz…
Van’da etkili olan Sibirya soğukları birçok gölet, baraj, dere ve şelalenin donmasına neden olurken, donan şelale ve barajların seyrine doyulmaz bir manzara ortaya çıkardı.
Ukrayna'nın İstanbul Başkonsolosu Vasyl Bodnar, ''Sovyetler Birliği düştüğü gibi Rusya Federasyonu da düşecek'' dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde muhalefetin kendi içindeki çekişmesi delegeden imza toplanmasına yansıdı. Yaklaşık 400’ü bulan imza sayısının üzerine son iki haftadır yenileri ekleneme
Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin Başika'daki Türk askeri danışmanları korumak için bölgeye asker göndermesini kınayan Arap Birliği'ne yanıt verdi. Dışişleri Sözcüsü Bilgiç, "A
Suriye'deki en büyük muhalif gruplardan Ceyş el İslam'ın lideri Zehran Alluş, Şam kırsalındaki bir hava saldırısında öldü. Reuters'a konuşan muhalif kaynaklar Alluş'un Rus hava saldır
ODTÜ'de bir grup öğrenci tarafından namaz kılan öğrencilere yönelik yapılan saldırı, Trabzon’da AK Parti Gençlik Kolları tarafından Cuma namazı sonrası protesto edildi.
İstanbul'da sis 3 gün daha devam edecek. Önümüzdeki hafta ise soğuk ve yağışlı geçecek.
KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 230 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi.
İki yıl içerisinde 30 bin mülteci kabul etme sözü veren Fransa, plan devreye girdiğinden beri yalnızca 19 mülteci kabul etti.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Başika Kampı'ndaki Türk unsurları ile ilgili eğitim veren birliklerin kampta olduğunu söyledi.
ASELSAN ile Kara Kuvvetleri arasında 20 milyon TL olan elektro optik ve lazer sistemleri bakım onarım sözleşmesi imzalandı.
Başbakan Davutoğlu, içeride ve dışarıda Türkiye'nin gücünü kırmak isteyenlerin hiçbir zaman muvaffak olamayacaklarını söyledi.