İran İletişim ve Bilgi Teknolojileri Bakanı Mahmut Vaizi, Türkiye'nin ambargo döneminde İran'ın en iyi arkadaşı olduğunu söyledi.
Pakistan'lı İslam alimi merhum Ebu'l-A'la el-Mevdûdî ile yapılan bir röportajda kendisine yönetilen "islam davetçisi kimdir?" sorusuna üstad Mevdûdî'nin verdiği cevab...
Kadirov: “Aslan Mashadov’un öldürülmesinin sorumlusu Basayev’dir. Ayrıca Çeçen direnişçilerin bağımsız bir devlet kurma amaçları yoktu, onlar dış güçlerin etkisi altındaydılar!”
Düşünce mektebi yazarlarından Cahit EZERBOLATOĞLU, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Bakanı Sema Ramazanoğlu için söylediği sözleri farklı bir açıdan değerlendirdi.
Gaziantep'te Suriyeli bir gazeteci sokak ortasında ensesinden vuruldu
İran lideri Ayetullah Ali Hamaney'in başdanışmanı Ali Ekber Velayeti, Esad'ın 2021'e kadar iktidarda kalması gerektiğini söyledi.
Şırnak’ın İdil İlçesi’nde Cumhuriyet savcılığının kararı ile 2 giyim mağazasında bulunan ve üzerinde Kuzey Irak’taki Kürt bölgesinde kullanılan, bayrak ile Kürtçe ’Yaşasın ne
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1999'da Pensilvanya'ya giden Fethullah Gülen'e seslendi. "Neden kaçtın?" diye soran Erdoğan, "Birileri koruma altına mı aldı seni?" dedi.
Azerbaycan New York Cemiyeti Başkanı Ercan Yerdelenli, Erdoğan'ın ve Davutoğlu'nun açıklamalarının kendilerini heyecanlandırdığını söyledi.
Rus halkının dost ve düşman ülkere yönelik bakış açıyla ilgili yapılan araştırma sonucunda Türkiye, Rus halkının gözünde üçüncü düşman ülke oldu.
Malmö'de Müslümanlara ait bir okulda şiddetli patlama sonrası yangın çıktı
Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'nun açacağı okulda patlama meydana geldi
Kılıçdaroğlu, Kürt sorununun siyasi olduğunu belirtti ve "adam öldürmekle bir sorun çözülmez" diye konuştu.
MHP'nin demokratik bir yönetime ihtiyacı olduğunu söyleyen MHP Genel Başkan adayı Ümit Özdağ, "Başkanlar ölümden ölüme değişmemeli, başarısız olan gitmeli. Artık başbuğ aramamal�
BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Bank of China'nın başvuru sürecini tamamlayarak evraklarını teslim ettiğini söyledi.