Kamışlı'da sözde özerklik ilan eden PYD, buradaki petrol rezervlerine de hakim olmak isteyince, bu plan Esad'ın işine gelmemiş.
İnsanlık tarihinde Hz. Peygambere olan sevginin boyutları ve niteliği tartışılmaz. Bunun bir ölçüsü yoktur. Peygamber sevgisi soyuttur. Nesnelere, putlara, resimlere dayanmaz.
ABD Başkanı Barack Obama'nın ABD Avrupa Komutanlığına aday gösterdiği General Curtis Scaparrotti, Türkiye'nin çok sayıda sorunla karşı karşıya olduğunu ve göreve gelmesi durumunda bu
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi Sözcüsü Salim el-Muslat, Cenevre görüşmeleri konusunda açıklamada bulundu...
Türkiye ve Rusya arasındaki uçak krizi uzun süreden beri devam ederken, Rusya yönetiminin Türk heyetini başkent Moskova'ya davet ettiği iddia edildi. Sözkonusu talebi Gıda, Tarım ve Hayvanc
“İmam-ı Zaman (Hz. Mehdi) Suriye ve Irak’ta Türklerle savaşacaktır. Türkiye’de geçirilen son İstanbul toplantısı (İslami İş Birlik Toplantısı) dolar ve para toplantısıydı.”
Körfez Köprüsü'nde tarihi adım atıldı. Son tabliyenin yerleştirildiği törende Erdoğan, köprünün ismini Osman Gazi Köprüsü olarak açıkladı.
Yemen Halk Direnişi lideri, ülkede bir yıldan fazla süredir devam eden iç savaşı sonlandıracak barış görüşmelerini İran’ın engellediğini söyledi.
Tayland Göçmen İdaresi yöneticisi komutan Nattorn Prohsunthorn, Singapur'dan aldığı istihbarata göre 3 Türk vatandaşının Tayland'da saldırı girişiminde bulunacağı istihbaratını ald�
Polonya Savunma Bakanı Antoni Macierewicz, Polonya'nın önümüzdeki yıllarda 120 bin olan asker sayısını yüzde 50 oranında artırmayı planladığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Bakan Yıldırım, Körfez Köprüsü'nün son tabliyesini monte etti.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün sona eren operasyonlar kapsamında devam eden çalışmalarda 8 PKK'lı telsim oldu.
Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin, Türkiye'ye ve halkına yapılan ihanet olduğunu söyledi.
12 Temmuz 2007'de Ümraniye'de bir gecekonduda bulunduğu söylenen 27 el bombasıyla başlayan soruşturma ile Türkiye tarihinin en büyük davasına dönüşen Ergenekon davasında Yargıtay karar�
Riyad'da “Nükleer anlaşmaya rağmen, İran’ın tutumuyla ilgili ciddi endişelerimiz hâlâ var” diyen ABD Başkanı Obama, kendilerinin ya da Körfez Arap ülkelerinin Tahran ile çatışma hâl