Putin, Türk vatandaşlarına yönelik iş vizesi kısıtlamanın kaldırılması kararı alındığını açıkladı.
Tokat il Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, ÖSYM tarafından yeni bir kural uygulamaya konulduğuna dikkat çekerek, “YGS’ye girecek adayların sınav başlamadan 15 dakika önce gireceği bi
Büyükçekmece'de kuleye çarpıp düşen helikopterin düşme anı bir benzin istasyonunun güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
MHP'de oy birliğiyle alınan kararla; Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, Nuri Okutan ve İsmail Ok partiden ihraç edildi.
Arap milletvekili Ayman Odeh, İsrail meclisinde ilk oylamada kabul edilen ve ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasına yasak getiren kanun tasarısını protesto ederek yırttı.
Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimine ilişkin davanın bir numaralı sanığı FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'den iadesi için Adalet Bakanlığı aracılığ
Amerikan medyasına göre ABD, Rakka operasyonuna destek vermek üzere top donanımı olan bir grup askeri Suriye'ye gönderdi.
Gazze Şeridi’ndeki camilerden, İsrail parlamentosu Knesset'in ezan yasağı tasarısını onaylamasına tepki olarak yatsı namazından sonra birkaç defa ezan okundu.
Ürdün Hükümet Sözcüsü Mumani, Knesset'te ezan yasağı tasarısının ilk oylamada kabul edilmesi hakkında, "Ezan yasağı tasarısının onaylanması barış anlaşmasına aykırı." dedi.
İddianamade bu durum için "Böyle bir istatistik hayatın olağan akışına aykırıdır" değerlendirmesi yapılıyor.
Bugün Batı'da özellikle Avrupa'da seküler toplumun Müslümanlara yönelik gittikçe hayat alanını daraltan yasakları devreye koymasının en anlaşılır gerekçesi budur: Göz zevkini bozmak.
Sözünü ettiğimiz “Kore Salgını”nı misyonerliğe bağlamasak da misyonerlerin bundan istifade etmeye çalışacaklarını pekâlâ düşünebiliriz. “Dizi filmlerimiz ve müziğimiz ile b�
Ankara-Berlin hattını geren toplantı krizi, bakanlar düzeyinde masaya yatırıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Alman mevkidaşı, görüşmelerinin ardından ayrı ayrı kameraların kar
İsrail'de ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasının yasaklanmasına ilişkin kanun tasarısı mecliste (Knesset) yapılan ilk oylamada kabul edildi.
İsrail'de ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasının yasaklanmasına ilişkin kanun tasarısı mecliste yapılan ilk oylamada kabul edildi