Anadolu Gençlik Derneği, 'Siyeri Nebi' ( Hz. Muhammed'in Hayatı) çalışması nedeniyle Mersin'de bulunan kamu/özel tüm liselerin ziyaret ettiklerini, Tarsus Amerikan Koleji'ne ise alınmadıkla
Mustafa Kemal’in 1924 Anayasası’nda 1928’de yaptırdığı değişiklikle “devletin dini İslâmdır” ibaresini kaldırtması yerinde bir adımdı. Ancak, bu, demokratik laikliğin benimsendiği
Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın tutuklandığı bildirildi.
Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'den gelecek muhtemel tahrik edici eylemlere karşı hazırlık durumunu arttırdı
Büyük Birlik Partisinin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, Selin Becerenler ile evlendi.
Suudi Arabistan’da Prens Mansur bin Mukrin ve üst düzey 8 bürokratın hayatını kaybettiği şüpheli helikopter kazasının suikast olabileceği iddia edildi. New Khaleej sitesinin haberine gör
Genelkurmay'ın işgaline ilişkin açılan dava dosyasına giren fotoğraflarda, darbecilerin endişeli halleri dikkat çekiyor.
1977'de Voyager uzay aracı için kaydedilen "Sabah şerifleriniz hayır olsun" mesajının sahibi konuştu.
İstifa eden Lübnan Başbakanı Hariri, Riyad'a dönen Kral Selman bin Abdulaziz'i havaalanında karşıladı.
Barselona'da binlerce kişi tutuklu Katalan siyasetçilerin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi.
Ermenilerin katlettiği iki yaşındaki Zehra bebek ve diğer Azerbaycanlı çocukların hikayesinin anlatıldığı "Serhat" isimli belgesel film Bakü'de gösterildi.
İslâm yalnızca ibadeti ve ahireti anlatmaz, müminlerin dünya hayatında riayet edecekleri bazı kaideler de koyar ve buyruklar da verir. Buradan hareketle kimse, meselâ ibadet alanını kasteder
Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Lübnan'daki Suudi Arabistan vatandaşlarının ülkeyi terk etmesi" istendi. Öte yandan Suudi Arabistan Kralı Selman, yayınla
Suudi Arabistan'da yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınan prens ve üst düzey yöneticilerin dondurulan kişisel banka hesaplarının sayısı bin 600'ü geçti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin "Hiçbir şekilde ilave imar artışı olmadan yapılacak." dedi.