Resmi Gazete'de yayımlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'yle daha önce FETÖ kapsamında lisansları iptal edilen bazı eğitim kurumlarının lisansları iade edildi.
Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlere yönelik operasyon ve çatışmalar sürüyor. Uçakların da destek verdiği çatışmalarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 63 oldu�
Resmi Gazete'de yer alan iki yeni kanun hükmünde kararnameye (KHK) göre kendi isteğiyle emekli olan hakim ve savcıların mesleğe geri dönmesinin önü açılırken; emniyet, jandarma, sahil gü
Van'ın Çaldıran ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde çıkan çatışmada 1 uzman çavuşun şehit olmasıyla şehit sayısı 2'ye yükseldi.
Kilis’e Suriye’den atılan roket sayısı 3'e çıkarken, yaralananların sayısı ise 6’ya yükseldi.
Avusturya’nın başkenti Viyana’daki Uluslararası Schwechat Havalimanı’nda yaşanan teknik arızadan dolayı çok sayıda uçuşun iptal edilmesi kaosa neden oldu.
Türkiye’nin başlattığı Fırat Kalkanı Operasyonu kapsamında Cerablus’ta PYD/PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
Antalya'da bulunan NATO Dolum üssünde sızma yaptığı iddia edilen iki sivile ateş açıldı olay yerine çok sayıda polis sevk edildi
Memurlar için müjdeli bir son dakika haberi geldi. 16 Eylül de izinli sayıldı, Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerine bayramdan önce maaşları ödenecek.
Çok sayıda tank darbe girişiminin ardından İstanbul'un şehir merkezinden Suriye sınırındaki İslahiye'ye gönderildi.
Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde dün geceden bu yana hastanelere mide bulantısı, baş dönmesi ve yüksek ateş şikayetleriyle ilgili başvuranların sayısı 10 bini buldu.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) destekli ÖSO dün Cerablus ve Çobanbey bölgesinde 5 köyü daha ele geçirdi. Fırat Kalkanı operasyonu ile 4 günde DAEŞ’ten temizlenen köy sayısı da 30’a ul
PKK tarafından Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'na bombalı saldırı düzenlendi.
Cizre'de gerçekleşen saldırıyla ilgili olarak Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 70'in üzerinde yaralının bulunduğunu, yaralı olanlardan 4'ünün durumunun ağır olduğunu söyledi.
Fırat Kalkanı operasyonuyla IŞİD ve PYD tehlikesine müdahale eden Türkiye, sınırdan 15-20 km içeride ÖSO için üs ve kontrol noktaları kuracak. Kısa sürede sayısı 4 bine çıkarılacak