Mahkeme, Şanlıurfa Ceylanpınar’da uyurken evine isabet eden havan mermisiyle hayatını kaybeden İdris Akgül’ün ailesine toplam 365 bin lira tazminat ödenmesine karar verdi.
IŞİD kaynakları, IŞİD'in askeri lideri Ömer Şişani'nin Musul yakınlarında Irak Ordusu ile girdiği bir çatışmada hayatını kaybettiğini duyurdu.
Şanlıurfa’ya gelen 8 CHP’li milletvekili, propaganda yaptıkları gerekçesiyle vatandaşlar tarafından tepki gördü.
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Suriye'de yaşanan olaylarla ilgili olarak, "ABD ve Rusya bölgesel bir savaşa razı olmaz" açıklamasını yaptı.
Yaz ayları gün ışığının uzun süren şöleni yüzünden okumak için en elverişli zamanlar. Bazı kitaplar var ki hacmi az ama düşünce ufkumuzu genişletmesi ve bildiğimizi sandığımız
SUÇ insanın doğasıyla uyumlu bir durum değildir. O yüzden suça meyleden kişi, vicdanının uyarı sinyalleri ile karşılaşır ve kendini kötü hisseder. Böyle durumlarda iki türlü tepki
5 yıldan bu yana iç savaşın yaşandığı Suriye'de ülke ekonomisi yüzde 57 küçüldü. Suriye'nin yeniden inşası için 200 milyar dolar paraya ihtiyacın olduğu belirtiliyor. Suriye ancak 2
Beyoğlu'nda İSKİ tarafından yürütülen kanalizasyon yenileme ve onarım kazısında insan kemikleri çıkınca, çalışmalar durduruldu.
ABD'de Demokrat Parti'nin aday adaylarından Bernie Sanders, başkanlık yarışında Hillary Clinton'ı destekleyeceğini açıkladı.
Şanlıurfa Otogarı'nda kimlik soran 3 polisi tabancayla şehit eden ve ardından aynı silahla intihar eden 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan, Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde toprağa
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, operasyonlarla Şırnak'ın yok edildiğini savundu. Yaşananları Srebrenitsa katliamına benzeten Demirtaş, Şırnak'ın fotoğraflarını gösterdi, "Bunun terö
MHP’de yaşanan kurultay süreci, dün Genel Merkez ile parti içi muhalefetin hazırladıkları yeni yol haritalarıyla devam etti.
Binbir çeşitçi dükkanlar vardır; içlerinde ne ararsan vardır. “Şu var mı” diye sorarsın; vardır. “Bu var mı” diye sorarsın; vardır. Kısacası, yok yoktur. Günümüzd
Alman Dış İstihbarat Teşkilatı BND'nin dost ve müttefik ülkelere yönelik dinleme faaliyetinin sanılandan çok daha büyük olduğu ortaya çıktı.
Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Caddesi üzerinde maskeli kişi ya da kişilerce bir markete çakmak gazı kutusunda hazırlanan el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunuldu. Ya�