Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Özel Temsilcisi Aleksandr Dugin'in, 14 Temmuz'da 'Türk ordusunda hareketlilik var uyarısı' yaptığı belirtildi.
Nobel Tıp Ödülü'nü bu yıl Japon bilim insanı Yoşinori Ohsumi kazandı. Ohsumi, hücrelerin, parçalanıp yenilenmesiyle ilgili yaptığı araştırmasıyla ödüle lâyık bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Sağolsun komşular bizi mal sahibi yaptı. İnsansız hava aracımız testlerden geçti, iş görür vaziyette" dedi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FETÖ üyeliğinden tutuklanan hakimin tahliye talebini reddetti.
Kişi başı milli geliri Türkiye'den daha düşük birçok ülkenin tasarruf oranı bizden yüksek. Nedenini, davranışsal ekonomi alanında çalışan Gökhan Karabulut'a sorduk. Ona göre, tasarr
Başbakan Yıldırım, "Hicretin 1438. yılının milletimize, İslam dünyasına ve bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Ehl-i Beytin güzide fertlerini rahmet ve hürmetle an�
İnsanları güldürmek için yalan söylenebilir mi? Şaka için ve yahut insanları güldürmek için yalana izin var mıdır?
Etiyopya'nın Oromia bölgesinde güvenlik güçlerinin göstericilere ateş açması sonucu yaşanan izdihamda çok sayıda kişi öldü ve yaralandı.
15 Temmuz Gazisi Volkan Yiğit, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde memur olmasına ilişkin, "Davasına, yoluna, hizmetlerine inandığım bir insanın yanında çalışmak büyük bir onur." dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, 1438. Hicri Yılbaşı münasebetiyle Yeni Akit’e özel açıklamalarda bulundu. Görmez, “Hicret sadece göç edecek yer ve yurt aramak değil; her durumd
Kars'ın Kağızman ilçesinde insansız hava aracı ile tespit edilip çembere alınan 7 PKK'lı terörist öldürüldü.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Eğer camilerimiz tam manasıyla bütün milleti, bütün cemaati toplama yeri olsaydı, insanları çeken bir yer olsaydı, birtakım insanları toplamak için FE
Cumhurbaşkanı Erdoğan Meclis açılışında, 24 Ağustos'ta başlatılan Fırat Kalkanı Harekâtı'na değindi. Suriye'nin Türkiye için hayati bir konu olduğunu vurguladı, "Türkiye olarak ma
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 39’uncu gününde sınırın Türkiye ile Suriye tarafında hareketlilik yaşanıyor.
Gittikçe topraktan uzaklaşmaktayız. İnsanlar tembellikten mi yoksa zorluğundan mı ya da artık daha nazikleştiğinden mi toprakla uğraşmak istememekte.