Suudi Arabistan yönetiminin, Kızıldeniz'de ABD savaş gemisine yönelik saldırıyı kınadığı ve saldırıdan Husileri sorumlu tuttuğu bildirildi.
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne bağlı Ayvalık Köyü'nde, teröristlerin silahlı saldırısına uğrayan köy korucusu Ahmet Adıyaman şehit oldu.
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde karakola hain saldırıyı düzenleyen PKK'lı teröristin kimliği belirlendi.
Diyarbakır Silvan'daki terör saldırısında 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.
Beşşar Esed rejimi ve müttefiklerinin Suriye'nin Halep kentine yönelik saldırıları aralıksız devam ederken, savaşın mağdurlarının yaşadığı dramatik ve yürek burkucu olaylara her gü
6-7 Ekim saldırıları sırasında, Yasin Börü ve arkadaşlarının sığındıkları apartman dairesinden ağır yaralı olarak sağ çıkabilen tek kişi olan Yusuf Er, aradan iki yıl geçmesine
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki terör saldırısında biri İranlı 5 sivil vatandaşın şehit olduğu bildirildi.
AK Parti Özalp İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu, teröristler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
ABD işgaliyle Irak bölündü. İç savaş görüntüsüyle Suriye bölünüyor. Eş zamanlı olarak Türkiye’nin üzerine PKK, DAEŞ ve FETÖ terör örgütleri salınıyor. Meşru iktidarı alaşa
Dün Şemdinli'de ağır terör saldırısına maruz kaldık. 10'u asker, 18insanımız hayatını kaybetti, şehit oldu.
Erzurum'da vatandaşlar, Hakkari'deki terör saldırılarına tepki için "teröre lanet yürüyüşü" düzenledi.
HDP, Şemdinli'deki PKK saldırısıyla ilgili açıklama yaparak, "Partimiz, nereden ve kimden gelirse gelsin her türlü şiddete karşıdır ve bu ilkesel duruşundan asla taviz vermemektedir. Yaş
Pakistan, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, Durak Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısını kınadı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şemdinli saldırısına ilişkin açıklama yaptı.
DAEŞ'in terörünü protesto ediyorlar ancak terör örgütü PKK yanlısı sloganlar atıyor, polise saldırıyorlar..