Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, ABD’nin başını çektiği IŞİD’e karşı koalisyonun Suriye’ye hava saldırıları gerçekleştirmesine karşı olduklarını açıkladı.
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Türkiye’nin IŞİD karşıtı koalisyonun çok önemli bir parçası olduğunu ve IŞİD’e karşı verilen çabaların ön saflarında yer alacağını söyledi
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nce gerçekleştirilen ve "Elektronik burun" diye nitelendirilen "Tek Kullanımlık Nefes Analiz Sensörü" projesiyle, akci
Gazze'de ilaç ve tıbbi malzeme eksikliği arttı.
Avusturya Uyum Bakanı Kurz, İslam kanunu kapsamında resmi bir Kur'an meali hazırlanmasını talep etti
Erdoğan, “IŞİD’e yönelik hava saldırılarına olumlu bakıyoruz” dedi.
İsrail'e karşı boykotu savunan "Boykot, Tecrit, Yaptırım" hareketi üyesi İsrailli Verdi, "Uluslararası toplum İsrail'i askeri ve ekonomik olarak desteklemekten vazgeçmeli' dedi.
Azerbaycan Ulusal Güvenlik Bakanlığının yaptığı operasyonlarda, IŞİD ve benzeri örgütlere üye oldukları belirtilen 26 kişi yakalandı.
Yemen'in Başkenti Sana'yı kontrol altında tutan Husilerin nasıl bir yönetim sergileyeceği merak ediliyor.
BM, AB ve aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 13 ülke, Libya'ya herhangi bir dış müdahaleyi reddederken, "Libya'da derhal ve kapsamlı bir ateşkes ve siyasi diyalog" çağrısında bulundu.
ABD eski Savunma Bakanı Panetta, ABD Başkanı Obama'nın Suriye'de ağır davranarak IŞİD'in yükselişine zemin hazırladığını vurguladı. Panetta, 'ılımlı muhalifleri zamanında silahland
IŞİD tarafından Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun basılarak çalışanlar ve ailelerinin rehin alınmasıyla başlayan kriz, 101 gün sonra mutlu sonla bitti. 49 kişi, başarılı bir oper
Yemen'de bir haftadır süren çatışmaların ardından yönetim ile anlaşma imzalayan Şii Husiler, Sana'nın dört bir yanından atılan havai fişeklerle kutlama yaptı.
Alman istihbaratının Türkiye'yi dinleme sebepleri arasında, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'yi nükleer silah sahibi yapma isteği' de olabileceği iddia edildi.
Fransız Parlamentosu acil bir oylamayla 'karşı cihadçı kanunu'nu kabul etti, bazıları bu kanunla özgürlüklerin ve internette özel hayatın tehlikeye girdiğini belirtti.