ABD yönetimi İsrail Başbakanı'nın 'Filistinli saldırganların aileleri sürgün edilsin' önerisinden endişeli olduklarını söyledi.
Danimarka hükümeti, IŞİD ile savaşmak üzere Suriye ve Irak’a savaş uçağı ile özel eğitimli 400 kişilik bir birlik gönderme kararı aldı.
Suriyeli Aylan bebek davasında sanıklara 4 yıl 2’şer ay hapis cezası verildi.
Diyarbakır'da bir parkta cuma namazı kılan Demirtaş, "Bir sulh yolu, bir barış yolu açmak zorundayız. Çatışma, savaş sonsuza kadar sürmez" dedi
Birleşmiş Milletler, bu yıl sonunda görev süresi dolacak Genel Sekreter Ban Ki-mun'un yerine geçecek ismi seçecek.
ABD yönetiminin IŞİD'e para transferinde imkan verdiği iddia edilen 3 bankayla ilgili Türkiye'yi uyardığı öne sürüldü... Hürriyet gazetesinin eski Ankara Temsilcisi Metehan Demir, Wash
İsrail yönetiminin olası bir İran saldırısı karşısında Suudi Arabistan ile anlaştığı öne sürüldü... İsrail Savunma Bakanı Moşe Yalon İran tehdidine karşı Suudi Arabistan gö
Avrupa'ya gitmeye çalışan Afgan ve Suriye uyruklu 107 kişi Ayvacık'ta durduruldu
BM Suriye Özel Temsilcisi de Mistura, ateşkes sürecinin kırılgan olduğunu belirterek, anlaşmaya genel olarak uyulduğunu fakat bazı bölgelerde çatışmaların devam ettiğini söyledi.
Diyarbakır Sur'da teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu yaralanan asker hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Fransa ve İngiltere, Esed rejimine ve Rusya’ya Suriye’de hasmâne tutumların sonlandırılması anlaşmasına uyma çağrısında bulundu. Ortak açıklamada “Rusya ve Suriye rejimi ılımlı muh
Suriye'deki geçici ve kısmî ateşkesin 6. gününde PKK'nın Suriye uzantısı PYD, Halep merkezdeki direnişçileri batıdan kuşatmak için Rusya’nın hava desteğiyle saldırıyor!
Suriye devlet medyası, ülkenin tamamında elektriklerin bilinmeyen bir nedenden dolayı kesildiğini söyledi.
Rusya Devlet Başkanı Putin, İngiltere ve Almanya başbakanları ile Fransa Cumhurbaşkanıyla video konferans yaparak Suriye’de ateşkesi görüşecek.
1 Kasım seçimlerinin ardından göreve başlayan yeni hükümetin ilk icraatlarından birisi özel istihdam bürolarını (ÖİB) hayata geçirmek için yasama sürecini başlatmak oldu.