Ebola virüsünün görüldüğü Batı Afrika ülkelerinden Sierra Leona'da Başkan Yardımcısı Samuel Sam-Sumana'nın, söz konusu hastalığa yakalandığı ihtimali üzerine karantinaya alındı
Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Türk edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal 92 yaşında hayata veda etti. Büyük yazar Pazartesi günü İstanbul'da toprağa verilecek.
İngiltere'de ilk PEGIDA yürüyüşü gerçekleştirldi fakat katılım beklenenin altına kaldı. Eş zamanlı düzenlenen karşıt gösteriye ise yaklaşık 2 bin kişi katıldı ve PEGIDA'yı prot
Diyarbakırlı vatandaşlar sürecin devamı konusunda çok önemli bulduğunu belirterek, "Artık gençler ölmez", "Bölge ekonomisi düzelir", "Çözüm sürecini candan istiyoruz. Çözüme doğru
Irak ordusunun IŞİD'e karşı geniş çaplı bir operasyona hazırlandığı belirtiliyor
Mısır'da "Rehberlik bürosu olayları" davasında, Müslüman Kardeşler Teşkilatı yetkilisi 4 kişi hakkında idam kararı verildi.
İstanbul'da, 2 bin 600 polisin katılımıyla gerçekleştirilen asayişe yönelik operasyonda, 21 bin 37 kişinin GBT sorgusu yapıldı, 195 aranan kişi gözaltına alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan ziyareti öncesi açıklama yaptı. Birkaç gündür dış basında yer alan 'Erdoğan, Suud ziyaretinde Sisi ile görüşecek' iddialarının sorulması üzer
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, Türkiye’nin, IŞİD ile mücadelede önemli bir ortak olmayı sürdürdüğünü söyledi.
Öcalan'ın çağrısını değerlendiren akademisyen Vahap Coşkun, "Tarihi eşik geçildi" yorumunu yaptı. Eski Diyarbakır Barosu Başkanı Mehmet Emin Aktar ise, tarihi bir adım olması için i�
Çözüm sürecinde yeni dönem
Çözüm sürecinde hükümet yetkilileriyle ortak açıklama yapan HDP heyeti, Öcalan'ın PKK'ya olağanüstü kongre çağrısı yaptığını duyurdu. Öcalan bu kongre sonunda "Silahlı mücadele
Libya'da darbe yanlısı Hafter ve Mısır'daki Sisi yönetiminin desteklediği Tobruk hükümeti, Türkiye'yi 'ülkeye silah sokmak' ve 'savaşmaları için insanları satın almakla' suçladı.
İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 28 Şubat yargısının verdiği kararların hükümsüz olduğunu resmen ilan etti.
İtalya parlamentosununda, 'Filistin'in devlet olarak tanınmasını' teşvik etme çağrısının yapıldığı iki ayrı önerge kabul edildi.