Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Karabağ sorunuyla ilgili yaptığı konuşmasında Ermenistan'ın şart sunmasına sert çıktı.
Hakkari ve Ağrı'da 3 çocuğun ölümüne sebep olan PKK'lı teröristlerin telsiz konuşmaları ortaya çıktı.
Karar gazetesi yazarı Hakan Albayrak, ABD'de yeniden gerilim noktası haline gelen ırkçılık ve siyah - beyaz çatışmalarını değerlendirerek Kara Panter Partisi'ni hatırlattı. İşte Albayr
Suudi Arabistan prensi Turki el-Faysal İranlı muhaliflerin Paris'teki toplantıısna katılarak bir konuşma yaptı
Bayram tatilinde ortalama günlük 95 bin araç geçişiyle teknik olarak garanti rakamının iki katına ulaşıldı ancak hesap günlük değil yıllık 14.6 milyon geçiş üzerinden yapılacak.
İsrail - Türkiye anlaşması sonrası Akdeniz'de stratejik kartlar yeniden karılırken NATO cephesinden de Akdeniz ile ilgili kritik mesajlar gelmeye devam ediyor.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta yaptığı konuşmada kritik gündem maddeleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Bozdağ, 2019 yılına kadar seçim olmayacağını açıkladı.
NATO Zirvesinde bir araya gelen Ukrayna ve Polonya Savunma Bakanları silah sevkiyatı anlaşmasını imzaladı.
Güney Sudan'da iç çatışmalar 10 eyalete yayılırken, başkent Cuba'daki hastanelere ulaşan cesetlerin sayısı 100'ü geçti.
Kuzey Atlantik Antlaşması Örgütü NATO’nun Polonya’nın Varşova kentinde süren zirve toplantısında, bugün ele alınan konular arasında Afganistan sorunu da gündemdeydi.
İngiltere'nin yeni başbakan adaylarından Andrea Leadsom, rakibinin aksine çocukları olduğu için daha iyi bir başbakan olacağını savundu
Polonya’nın başkenti Varşova’daki NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılan Fransa Cumhurbaşkanı, Rusya’nın Fransa için ‘düşman ya da tehdit’ olmadığını söyledi.
Van'ın Başkale İlçesi'nde yola döşenen el yapımı patlayıcının imha edilmesi için başlatılan operasyonda, çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü.
Birleşmiş Milletler, Halep'e düzenlenen saldırılar ve yaşanan çatışmalar nedeniyle 300 bin sivilin durumundan 'derin endişe' duyulduğunu bildirdi.