Cumhurbaşkanının danışmanlarından Bülent Gedikli, Dünya Bankası'nın Türkiye büyüme tahminini ile ilgili yaptığı yorumda, "Analiz körlüğü bu olsa gerek!" dedi.
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaçak geçişlerin önlenmesin amacıyla başlatılan çalışmalar sona erdi. Test çalışmalarının da sona ermesiyle kapalı şeritler açılacak.
Tunus el-Nahda hareketi lideri Gannuşi, "Osmanlı İmparatorluğu'nun çökmesinden sonra Ortadoğu'da bir huzursuzluğun ortaya çıktığını söyleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Irak’ın operasyonu gözleri ‘tartışmalı bölgelere’ çevirdi. Askeri üs, havaalanı ve petrol bölgelerinin Bağdat’a bağlanacağı Talabani’nin KYB’sine ise kritik pozisyonların verilece
İş adamı Osman Kavala, İstanbul'da gözaltına alındı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İsmail Küçükkaya’nın Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'ya iftirası nedeni ile Fox TV’ye ceza kesti.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, TANAP için Azerbaycan şirketi Güney Gaz Koridoru AŞ'ye 500 milyon dolarlık finansman sağlanmasını onayladı.
Tunus el-Nahda hareketi lideri Gannuşi, "Osmanlı İmparatorluğu'nun çökmesinden sonra Ortadoğu'da bir huzursuzluğun ortaya çıktığını söyleyebiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
Kahire'de imzalanan Filistin uzlaşı anlaşmasının ardından Gazze'de insani durumun iyileşmesi bekleniyor
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın eşi İlyas Kaya hakkında ByLock kullandığı iddiasını ortaya atan gazeteci İsmail Küçükkaya, başlatılan soruşturma kapsam�
Dudullu Terfi Merkezi'ndeki çalışmalar nedeniyle İstanbul'un Asya ve Avrupa yakalarının çeşitli bölgelerinde su kesintisine gidilecek.
Türkiye’nin tüm uyarılarına rağmen referandum inadı ve Kerkük’ü ilhak girişimi Barzani’ye pahalıya mal oldu. Tartışmalı statüdeki tüm bölgeler Bağdat’a yeniden bağlandı, inisiya
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu bugünkü grup konuşmasında kendisini eleştiren MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye 10 maddelik uzun bir cevap verdi.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Bakan Fatma Betül Sayan Kaya hakkında mesnetsiz iddialarda bulundukları iddiasıyla İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında soruşturma başlattı.
Göçük altından çıkarılarak hastaneye kaldırılan 6 işçi yaşamını yitirdi. 1 işçiyi ise arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.