Avrupa basını, Türkiye ile Rusya'nın Suriye'nin kuzeyindeki bölgelerde kontrolün kimde olacağı konusunda anlaşmaya başladığını yazdı.
Ürdün'ün Kuzey doğusunda Suriye sınırlarının yakınında bulunan El-Rakban mülteci kampında iki Suriyeli çocuk soğuktan hayatını kaybetti.
Suriyeli Muhalif Komutan Ebu Kemal Stara Fırat Kalkanından Halepteki PYDlilere kadar pek çok konuda önemli bilgiler verdi. Kemal, Halepteki dram için Savaş yok, katliam var dedi.
Macaristan mahkemesi, Suriyeli mülteciyi prangayla yargıladı.
Suriyeli muhaliflerin çatı örgütlenmesi olan Fetih Ordusunun Şeri kurulundaki Şeyh Abdullah Muheysini Halep gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.
Ban, kolera salgınını engellemek için yeteri kadar çaba göstermedikleri gerekçesiyle Haiti'den özür diledi
Suriyenin kritik şehri Halepin doğusunda muhalefet ve beraberinde on binlerce insan ağır bombardıman altında. Rusyanın Suriye müdahalesi başladığından beri belki de en kapsamlı oper
Ölüm sırası Halepe geldi Suriyede. Fransanın BM temsilcisi 2. Dünya Savaşından bu yana en büyük insanlık faciası diye nitelemiş Halepte yaşananları.
Lavrov, "24 Kasım'da Türk askerlerinin hayatını kaybettiği saldırıyı ne Rusya ne de Suriye rejimi yapmıştır. Biz şu anda terörizmle mücadele ediyoruz. Buna konsantre olduk" dedi.
Üst düzey bir muhalif Al Jazzera kanalına verdiği demeçte Rusya'nın Türkiye'nin arabuluculuğu ile Ankara'da Suriyeli muhaliflerle istişare yürüttüklerini söyledi
Suriye ordusu, Halep'in muhaliflerin kontrolündeki doğu bölümüne doğru ilerlerken, son birkaç gün içinde yaklaşık 16 bin sivil şehri terketti.
Suriye'de rejim güçleri ve Şii milisler, son iki haftadır Halep'in doğusunda muhalif güçlerin kontrolündeki semtlere havadan ve karadan şiddetli saldırılar düzenliyor.
Suriye'de Beşşar Esed rejimi ile İran destekli Şii milislerin yoğun saldırısı altındaki yüzbinlerce sivil, son fırınların da hizmet verememesi nedeniyle ekmeksiz kaldı.
Uçak krizinin ardından ilk kez Türkiye'yi ziyaret eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, geçen hafta El Bâb yakınlarında Türk askerlerini hedef alan saldırıya ilişkin "Saldırıyı
Röszke-Horgos sınır kapısında polis ile sığınmacılar arasında çıkan arbede dolayısıyla gözaltına alınan bir Suriyeli, 10 yıl hapse mahkum edildi