Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Suriye'de Esed'in, Mustafa Kemal Atatürk ülkesini savunduğunu iddia etti.
Terör örgütü PKK’nun Suriye uzantısı PYD’ye3 bin 500 TIR’dan fazla silah veren ABD, şimdi de terör örgütüne propaganda televizyonu kurdu.
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi Başkanı Nasır Hariri, hedeflerinin Suriye'deki siyasi geçiş yönetimine Beşşar Esed'siz girmek olduğunu söyledi.
ABD Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin başını çektiği SDG ile iş birliğini sürdüreceklerini açıkladı.
Rusya'nın terör örgütü PYD'yi de davet ettiği Suriye Ulusal Diyalog Kongresi'nin Şubat'a kadar ertelendiği açıklandı.
Bulunduğu teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin ölümünün bir benzeri Iğdır’da yaşandı. Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmen
Dünyanın merakla beklediği maçta Suriyeli boksör Mahmut Ömer, Rus boksör Alexander Ustinov'u yenerek ilk defa dünya şampiyonu oldu.
Amerikan Washington Post gazetesi, Washington yönetiminin YPG’ye silah sevkiyatını bitirerek Türkiye’nin bu konudaki rahatsızlığını sonlandırmayı hedeflediğini yazdı. Gazeteye göre bun
Suriye'de Esad rejiminin kuşatmasındaki Doğu Guta'da 4'ü çocuk 20 sivil rejimin hava ve topçu saldırılarında hayatını kaybetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan Kralı ile telefonda görüştü. Alınan bilgiye göre Astana süreci ve Soçi'deki zirve kapsamında Suriye meselesine çözüm arayışı konusunda bilgi pa
Suriyeli muhaliflerin oluşturduğu Müzakere Yüksek Komitesi (MYK) Genel Koordinatörü Nasır Hariri, Esed'siz geçici yönetim konusunda ciddi olduklarını bildirdi.
Erdoğan-Trump görüşmesinden son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump arasında telefon görüşmesi gerçekleşti. İki lider arası
Terör örgütüDEAŞ ile mücadele bahanesiyle Suriye’ye yerleşen ABD ülkeden çıkmayacağını ilan etti.
Soçi'de 22 Kasım 2017 tarihinde Türkiye, Rusya ve İran arasında yapılan toplantı Suriye'nin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası.
Sudan Devlet Başkanı Beşir, "ABD'nin, diğer ülkelerin iç işlerine karışması nedeniyle Suriye'de bir felaket yaşandı. Sudan'ın da iki devlet olarak bölünmesi ABD yüzündendir." dedi.