Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik Ruslarla bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bu gerginliği en kısa sürede gideririz. Rusya sadece dostumuz değil, aynı zamanda t
Rusya'nın son bir hafta içinde 5 Türk bayraklı gemiyi Novorossisk limanında alıkoyması üzerine 4 Rus gemisi Samsun limanında alıkonuldu.
Rus taraftarlar, Spartak Moskova - Krylya Sovetov maçında Türk bayrağı yaktı.
Türkiye enerjide Rusyaya bağımlılığını azaltmak için mevcut LNG ve doğalgaz depolama tesislerinin kapasitesini artırırken yeni yatırımlar da yapıyor. Özel sektör önümüzdeki yıl
Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) üyesi 12 bakan, petrol üretim düzeyi ile ilgili bir araya geldiği toplantıda karar alamadı.
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Rusya tarafından tırmandırılan krizde 'taraf olmadıklarını' belirtti.
Moskova yönetimi, Su-24 uçağının düşürülmesinden sonra da Soğuk Savaş döneminin propaganda aracı 'Pravda haberciliğini' kullanıyor.
Rusya 1 Ocaktan itibaren Türkiye vatandaşları için yeniden vize rejimine geçmeye hazırlanırken, Türkiye bu uygulamayı değiştirmeyecek.
ABD, Rusyanın Türk hava sahasını ihlal eden savaş uçağının düşürülmesi üzerine ortaya attığı 'Türkiye ile IŞİD petrol ticareti yapıyor' suçlamasını reddetti.
Uçak krizi ve Rusya'nın doğalgazı kesme ihtimali Türkiye'de yeraltı depolarında kaç günlük gazın kaldığı merak konusu oldu...
Limonun kilo fiyatı 3 dolardan 10 dolara kadar çıkınca Rusya ambargo listesine limonu ekleyemedi.
Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, son bir haftada bin 458 hedefin vurulduğu belirtildi.
İslam ve göçmen karşıtı görüşleriyle bilinen Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Geert Wilders, "Türkiye gibi bir İslam devleti Avrupa'nın parçası olamaz" dedi.
Bulgaristan Dışişleri Bakanı Mitov, "Beşşar Esada silah taşıdıkları şüphesiyle Rus uçaklarına geçiş izni vermedik" dedi.
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM), Rusya'yı, bir vatandaşının cep telefonunu gizlice dinlediği için mahkum etti.