Başbakan Davutoğlu YÖK üyeleri ile görüşmede açıklamalarda bulundu.
Rusya, Türk tarım ürünlerine ambargo uygulamaya başlamasıyla oluşan açığı Suriye ile kapatmaya çalışacak.
Kırgızistan, taahhütlerini yerine getiremediği gerekçesiyle Rusya ile yaptığı iş birliği anlaşmasını iptal etmeye hazırlanıyor.
Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in daveti üzerine Rusya'ya gideceği bildirildi.
Rusya donanmasına ait savaş gemisi Çanakkale Boğazından geçerek Marmara’ya açıldı.
Rusya'nın Türkiye'ye ambargo uygulaması sonrası iç pazar ihtiyaçlarını karşılamak için Suriye'den bu ihtiyaçları karşılamaya başladı.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, akademisyenlere yönelik gözaltı ve soruşturmalara ilişkin,'Demokrasi dışı rejimlerde rastlanan, düşünceyi açıklama özgürlüğü ve bağımsız yargıy
Pakistan Başbakanı'nın Dış İlişkiler Danışmanı Sertaç Aziz, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Pakistan ve Afganistan'da istikrarsızlığın on yıllarca süreceği" sözlerine tepki göster
Rus hükümeti, bazı Türk şirketlerinin yaptırım kararlarından muaf tutulmasına yönelik tasarı yayınladı.
Akaryakıt dağıtım şirketleri, bugünden geçerli olmak üzere motorinde ortalama 5 kuruş indirim yaptı.
Kocaeli'de bildiride imzaları bulunan 21 akademisyenden 12'si gözaltına alındı, 9 akademisyenle ilgili de işlemler sürüyor.
Rusya'da cezaevleri kurumunun üst düzey bir yöneticisi, bir otoyolun 50 kilometre uzunluğundaki bir bölümünü çalmak suçlamasıyla tutuklandı.
Akmeşe İlkokulu Müdürü'nün eve çektiği kalorifer tesisatı tespit edilerek kapatıldı
Suudi asıllı olup Türkiye’ye “Suriyeliyim” diyerek sığınma başvurusunda bulunan ve Sultanahmet’te kendini patlatan canlı bomba Nabil Fadli ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı. Bomb
HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ'ın Danışmanı hakkında, Diyarbakır'da PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırının ardından Twitter paylaşımları nedeniyle soruşturma başlatıldı.