Igor Panarin, eski bir KGB analisti. Bugün hala Rusya gizli servisi ile bağlantısı var mıdır bilinmez, ancak Rusya dışişleri bakanlığıyla organik bağı bulunan bir araştırma ve eğitim
1939 yılının sonları 1940’ın başlarında gerçekleşen Rusya-Finlandiya kış savaşına Sovyet ordusunun kötü hazırlandığı çok açık ortadaydı. Özellikle yanlış ve eksik planlanmı
Sabahları ilk aklıma gelen soru, "Bugün nasıl ekmek alacağım?" oluyor. Yaşadığım şehre yeni bir Rus saldırısı olmasını beklediğim için bu soru kafamı daha da meşgul ediyor.
HDP'ye yönelik terör soruşturmasının ardından Meclis çalışmalarını protesto edeceklerini açıklayan HDP, kendi grup toplantısını da protesto etti.
Başbakan Binali Yıldırım ve Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier görüşmesinin detayları ortaya çıktı.
Mardin Valisi Mustafa Yaman, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısının 71 olduğunu b
Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev, rüşvet suçlamasıyla gözaltına alındı.
Avrupa Birliği Gürcistan ve Ukrayna'nın ardından şimdi de Ermenistan'a vize muafiyetini tartışıyor.
Suriyeli muhalif kaynaklar Mig 29 tipi savaş uçağının gün içerisinde Halep kentinin güneyinde yer alan Cebel Hus bölgesinde Ebu Abde ilkokulunu vurduktan sonra dönüş için yöneldiği Akde
Fransız siyaset uzmanı Fabien Baussart, ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın Rusya'yı Suriye'de destekleyerek çözüme katkı sunacağını iddia etti.
Ordu’nun Kumru ilçesinde market işleten Rüştü Tevkur, iş yerine giren fareyi ilginç bir yöntemle yakalamaya çalıştı.
Bugün öğle saatlerinde Halep'in güneyindeki Cebel Hus'ta bir okulu bombalayan Rus uçağının Akdeniz'e düştüğü bildirildi.
Dışişleri Bakan Yardımcısı, Moskova ve Washington arasındaki ilişkilerin onarılması için hazır olduklarını belirterek ABD'nin yeni başkanının planlarını biraz bildiklerini söyledi.
Kocaeli'de, darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 7 TÜBİTAK çalışanından 5'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile cezaevinde görüşen avukat ve HDP İstanbul İl Yöneticisi Levent Pişkin, sabaha karşı gözaltına alındı.