Belarus Tatarları Sovyetler’in baskısıyla dillerini unutsalar da inançlarını korumayı başarmışlar.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son ödeme günü 30 Haziran 2015 tarihi olan prim ve diğer tüm alacakların tahsilat işlemleri 3 Temmuz 2015'in gün sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
Wikileaks tarafından yayınlanan yeni bir belge, İran’ın Esed’e müdahale etmesi durumunda Türkiye’yi vurmakla tehdit ettiğini ortaya çıkardı.
Müslüman halkı hedef alan IŞİD’in, İsrail’e en ufak saldırıda dahi bulunmaması, “IŞİD, Siyonistin tetikçisi” yorumlarına yol açtı.
PYD lideri Salih Müslim, Türkiye’nin Rojava'ya ancak NATO kararıyla girebileceğini iddia edip böyle bir durumda ise direneceklerini söyledi.
BM İnsan Hakları Konseyi'nde Gazze Bağımsız Araştırma Komisyonu raporunun ele alındığı oturumda Konsey Başkanı Davis, "İsrail ordusu oruç açmak üzereyken 551 çocuğu öldürdü" dedi
Suriye’nin kuzeyini an be an takip eden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tüm birimleri ile bölgeye yakın birliklerini alarma geçirdi.
Filistinlilerin Katar'da, geçici Ürdün pasaportu yerine kendi ülke pasaportlarıyla oturum izni alabileceği ve çalışabilecekleri belirtildi
Yunan Savunma Bakanı Kammenos, pakete evet denmesi durumunda Türkiye'nin Yunanistan'ı işgal edeceğini iddia etti.
Rum Başpiskopos, Kıbrıslı liderlerin birlikte kahve içmesi ya da tiyatroya gitmelerinin çözüm için yeterli olmayacağını, adada sadece Kıbrıslıların kalması gerektiğini savundu.
Suriye Türkmen Meclisi Bayırbucak Bölge Sorumlusu İzzet Sohta, IŞİD, PYD ve Esed rejiminin aynı amaca hizmet ettiğini söyledi.
IŞİD'in Kobani'ye düzenlediği bombalı saldırıyla gün boyu süren çatışmalar akşam saatlerine doğru yerini sessizliğe bıraktı.
İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 5 vakit namaz kılma oranı, Türkiye'de beş vakit namaz kılan kişilerin oranıyla aynı durumda olduğu belirlendi. Bu durumun temel nedeni ise bilinçsiz öğr
Gaziantep'te Suriyeli mültecilere hizmet vermek için okul açan bir kurum, Müslüman ailelerinin çocuklarına Hristiyanlık eğitimi veriyor.
Almanya'da Berlin Tegel Havalimanı'nda gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan El Cezire sunucusu Ahmet Mansur, El-Cezire televizyonu sunucusu Ahmed Mansur, Türkiye'yi ziyaret etmek isted